Ha érdekel a CSS tanulás, akkor ajánlunk egy kiváló weboldalt, amelyen ingyen és magyar nyelven tanulhatod meg a CSS nyelv használatát.

WEBiskola weboldal borítóképe (Tanulj HTML nyelvet ingyen, online)

[CSS tanulás] – Hol tanuljak ingyen CSS nyelvet?

Már volt egy cikkünk, amely segít bebocsátást nyerni a webfejlesztés rejtelmeibe, abban a cikkben a HTML programozással kapcsolatban próbáltunk meg segítséget nyújtani. Aki akkor beleásta magát és elkezdett foglalkozni a HTML-el, az mára minden bizonnyal el is sajátította azt. Így itt a következő lépés, hogy tovább haladjunk a webfejlesztővé válás rögös útján. Ismerkedjetek meg a CSS-el!Mi az a CSS?

Szaknyelven megfogalmazva: ,,A CSS (Cascading Style Sheets, magyarul: lépcsőzetes stíluslapok) a számítástechnikában egy stílusleíró nyelv, mely a HTML vagy XHTML típusú strukturált dokumentumok megjelenését írja le.”

Közérthetőbben: ,,A CSS-el formázhatjuk meg a weboldalunk megjelenését. Például állíthatjuk be a szöveg színét, vagy a képek elhelyezkedését stb.”Ingyenes vagy fizetni kell érte?

Ez a legjobb benne: a teljes CSS tananyag teljesen ingyenes, így sem előtte, sem utána nem kell fizetni érte. Viszont a weboldalon hirdetések találhatóak, hogy fent tudják tartani magukat. Egyébként a tanuláshoz még csak regisztrációra sincs szükség.Hol kezdhetem a CSS tanulást?

A WEBiskola weboldalát itt érheted el. A felső menüben található CSS menüpont alatt található a CSS ismeretek menüpont, erre lesz neked szükséged a tanulás megkezdéséhez. Csak kattints rá az első tananyagra. Olvasd végig, majd a lap alján található Következő gomb segítségével ugorj a második leckére. Jó tanulást kívánok!Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Következő cikk

WhatsApp vagy Viber? Melyik a jobb? Melyiket használjam?

Nem tudod eldönteni, hogy a WhatsApp-ot vagy a Viber-t használd? Ez a cikk segít iránymutatást adni, hogy el tudd dönteni, hogy melyik alkalmazás lenne a megfelelőbb számodra.
WhatsApp vagy Viber? Melyik a jobb? Melyiket használjam? című cikk borítóképe