HTML tanulás: Hol tanuljak ingyen HTML nyelvet?

Tudásmánia

Szeretnél megismerkedni a weboldal készítéssel? Ez a cikk segít elindulni a HTML tanulás mezején. Ez a cikk ingyenes HTML tanuláshoz nyújt segítséget.

WEBiskola weboldal borítóképe (Tanulj HTML nyelvet ingyen, online)

HTML tanulás: Hol tanuljak ingyen HTML nyelvet?

Szeretnél megismerkedni a weboldal készítéssel, de olyan mély és bonyolult tananyagok vannak az interneten, hogy azt sem tudod, hogy hol kezdj bele? A legtöbben ijesztő szakszavakat használnak, amelyekről azt sem tudod, hogy mit jelentenek?

Elindult a WEBiskola weboldala, ahol weboldal készítést tanulhatsz az alapoktól teljesen ingyen.

Hol kezdjem a tanulást?

Először is menj fel a WEBiskola.hu weboldalára, ahol keresd meg a felső menüsorban a HTML gombot, ahol válaszd ki a HTML ismeretek menüpontot. A tananyagok sorrendbe vannak rendezve, kattints rá az első leckére, olvasd el, majd a cikk alján találsz egy „Követkő” gombot, arra rákattintva a weboldal automatikusan átugrik a következő leckére. Ezek a leckék úgy vannak megírva és sorba rendezve, hogy a teljesen kezdők is megértsék.

Mi az a HTML?

A HTML az angol HyperText Markup Language szóból ered, mely magyarul Hiperszöveg leíró nyelvet jelent. Ez a weboldalak leíró nyelve, ebben készülnek a weboldalak.

Kell regisztrálni?

A WEBiskola használata teljesen ingyenes, így még regisztrációra sincs szükség a HTML tananyagok tanulásához. Sőt még beiratkozni, feliratkozni sem kell a HTML tanuláshoz.

Mikor tanulhatok? Élőben mennek a tananyagok?

A WEBiskola weboldalán cikkek formájában található meg a HTML tananyag. Nincsenek élőben tartott tanórák, így mindenki akkor tanul, amikor ráér. Mivel nem élőben megy a tanulás, így a tanulás módja és sorrendje is a felhasználóra van bízva. Egyáltalán nem kötelező sorban haladni az anyaggal, tanulhatsz arról, amiről szeretnél.

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg másokkal is!

Következő cikk

CSS tanulás: Hol tanuljak ingyen CSS nyelvet?

Ha érdekel a CSS tanulás, akkor ajánlunk egy kiváló weboldalt, amelyen ingyen és magyar nyelven tanulhatod meg a CSS nyelv használatát.
WEBiskola weboldal borítóképe (Tanulj HTML nyelvet ingyen, online)