Facebook Messenger letöltése és telepítése Windows 10-re

Tudásmánia

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy hogyan tölthetitek le Windows 10 operációs rendszert futtató számítógépre (PC) a Messenger asztali alkalmazását.

Facebook Messenger borítóképe

Facebook Messenger letöltése és telepítése Windows 10-re

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy hogyan tölthetitek le Windows 10 operációs rendszert futtató számítógépre (PC) a Messenger asztali alkalmazását.

Messenger letöltése Windows 10-re

A Messenger Windows operációs rendszereken belül csak Windows 10-re érhető el, így korábbi verziókra nem jelent meg hivatalos verzió.

A Windows 10 operációs rendszert használók a Messengert a hivatalos weboldaláról tölthetik le ingyen vagy pedig a Microsoft Store-ból szintúgy ingyenesen.

A messenger.com oldalról a weboldal közepén található “Letöltés Windows operációs rendszerre” gombot kell megnyomnunk és a letöltés egyből elindul, várjuk meg míg letölt az alkalmazás. Ha a Windows Áruházát használnánk a Messenger letöltésére, akkor nyomjuk meg a “Beszerzés” gombot, a felugró ablakban válasszuk a “A(z) Microsoft Store megnyitása” gombot, majd a megnyíló alkalmazásban nyomjuk meg még egyszer a “Beszerzés” gombot, hogy elinduljon a letöltés.

Messenger telepítése Windows 10 operációs rendszerre

Teljesen mindegy, hogy milyen forrásból töltöttük le a Messenger-t Windows 10-re, például a Messenger hivatalos weboldaláról vagy a Micosoft Store-ból, ha befejeződött a letöltés haladhatunk tovább a telepítéssel.

Ha a Messenger hivatalos weboldalát választottuk, akkor a letöltött fájlra kell kattintanunk, amelyet a böngészőnk alsó sávjában találunk, vagy a „Letöltések” fülre kattintva. Kattintás után a Messenger elkezdi telepíteni magát, ha befejeződött a telepítés, akkor az alkalmazás automatikusan megnyílik. Az alkalmazásban lehetőségünk van bejelentkezni a saját Messenger/Facebook fiókunkba, ha nem lenne saját profilunk, akkor regisztráljunk egyet, mert anélkül nem tudjuk használni a Messengert.

Ha a Microsoft Áruház/Store-ból töltöttük le a Messenger-t Windows 10-es gépünkre, akkor kattintsunk a “Telepítés”-re vagy a “Telepítés az eszközeimen”-re, jelöljük ki azokat az eszközöket, amelyekre telepíteni szeretnénk a Messenger-t, majd nyomjunk rá a “Telepítés”-re. Ha a telepítés befejeződött, akkor egy kék “Indítás” gombot fogunk látni, amellyel elindíthatjuk a Messengert. Természetesen a Messenger használathoz ebben az esetben is be kell jelentkeznünk.

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg másokkal is!

Következő cikk

Messenger letöltése és telepítése Windows 7-re

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy hogyan kell Windows 7-re letölteni a Facebook Messenger asztali alkalmazást.
Facebook Messenger borítóképe