Ha bármilyen okból kifolyólag nem tudnál regisztrálni a Messengerre, akkor itt van egy részletes magyar nyelvű útmutató a Facebook Messenger regisztrációhoz.

[Messenger regisztráció] – Messenger regisztráció lépései magyarul – Facebook Messenger magyar nyelvű regisztrációs útmutató


Ha bármilyen okból kifolyólag nem tudnál regisztrálni a Messengerre, akkor itt van egy részletes magyar nyelvű útmutató a Facebook Messenger regisztrációhoz.
A Messenger most már csak Facebook fiókkal használható, így ha szeretnénk a Messengerre regisztrálni, akkor kötelező létrehoznunk hozzá egy Facebook fiókot is. A Messenger fiók regisztrációja szinte teljesen megegyezik telefonon és számítógépen, de azért mind a kettő menetéről csatolni fogok képeket, illetve részletes leírást biztosítok mindkét eszközhöz. Szóval vágjunk bele, Messenger regisztrációra fel!Messenger Regisztráció telefonon és tableten:


Ha nem szeretnél alkalmazást letölteni: akkor ugorj a számítógépes Messenger regisztráció részhez a cikkben, majd miután végeztél, nyisd meg a www.messenger.com-ot és váltsd át a weboldalt “asztali webhely” nézetbe és ott jelentkezz be a friss Facebook regisztrációddal.


1. lépés: Töltsük le a Messenger alkalmazást.

Menjünk fel a telefonunk vagy tabletünk alkalmazás boltjába, Apple esetében az App Store-ba, Android esetében a Play Áruházba, majd írjuk be a keresőbe, hogy: Messenger, majd nyomjuk meg a “Letöltés” vagy “Download” gombot. Várjuk meg míg letölti és feltelepíti az alkalmazást a telefonunk vagy tabletünk. Ha kész a telepítés, akkor nyissuk meg a Messenger applikációt.


2. lépés: Kattintsunk a Fiók létrehozása gombra.

Facebook Messenger regisztráció teleonon, tableten magyarul cikk egyik képe

Ha megnyitottuk az alkalmazást, akkor kattintsunk a “Új fiók létrehozása” gombra.


3. lépés: Adjuk meg a vezeték- és keresztnevünket.

Ha az alkalmazás megnyitja a böngészőnket, akkor se ijedjünk meg. Itt fog zajlani a regisztráció.

Facebook Messenger regisztráció teleonon, tableten magyarul cikk egyik képe

Értelemszerűen adjuk meg a vezeték- és keresztnevünket.


4. lépés: Születésnap megadása

Facebook Messenger regisztráció teleonon, tableten magyarul cikk egyik képe

Ez a lépés sem szorul magyarázatra: adjuk meg, hogy mikor születtünk.


5. lépés: Telefonszám vagy email cím megadása.

A Messengerre regisztrálhatunk telefonszámmal és email címmel is. Alapból a telefonszámot ajánlja fel, ha ez nekünk megfelel, akkor adjuk meg a telefonszámunkat, majd nyomjuk meg a “Tovább” gombot. Ha mi inkább email címmel regisztrálnánk, akkor a “Tovább” gomb alatt nyomjuk meg a “Regisztráció e-mail-címmel” szöveget. Ekkora a képernyő átvált egy ugyanilyen felületre, ahol viszont az email címünkre kérdez rá. Töltsük ki azt.
A Messenger regisztrációhoz elég csak az egyiket kitöltenünk, mi döntjük el, hogy melyiket szeretnénk használni a belépéshez.


6. lépés: Adjuk meg a nemünk.

A feladat rém egyszerű: adjuk meg a nemünket.


7. lépés: Válasszunk jelszót.

A feladat itt sem sokkal bonyolultabb: adjunk meg egy jelszót. Lehetőleg minél erősebbet, hogy védeni tudjuk fiókunkat. Bár nem kötelező, de legyen benne kis- és nagybetű, plusz szám, esetleg speciális karakter is. A Facebook csak annyit követel meg a Messenger regisztrációhoz, hogy minimum 6 karakter hosszú legyen a jelszó.


8. lépés: Erősítsük meg az email címünket, vagy telefonszámunkat.

Attól függően, hogy mivel regisztráltunk kapni fogunk egy aktiválókódot. Email címes Messenger regisztráció esetében az email címünkre, telefonszámos regisztráció esetén a telefonunkra SMS formájában. Olvassuk ki a megkapott kódot és írjuk be a Facebook oldalán a rubrikába, majd nyomjuk meg a “Regisztráció” gombot. Ezzel teljes egészében végeztünk is a Messenger regisztrációval.
Nyugodtan bezárhatjuk az ablakot és visszatérhetünk a Messenger alkalmazásba, ha ezt a Facebook ne tette volna meg.
Messenger Regisztráció számítógépről:


A bejelentkezéshez a www.messenger.com oldalt kell használni, viszont itt a regisztrációt nagyon elrejtették, sőt inkább ki sem rakták. De ha ügyesek vagyunk, akkor megoldjuk.

Ahogy fentebb említettem a Messenger használatához most már kötelező Facebook fiók. Így hát kötelező először létrehoznunk egy Facebook fiókot, hogy utána betudjunk jelentkezni a Messenger asztali verziójába.


1. lépés: Weboldal felkeresése.

Keressük fel a www.facebook.com oldalt, ha már a Messenger hivatalos oldalára elfelejtették kirakni a “Regisztráció” gombot. 😀

Facebook Messenger regisztráció számítógépen magyarul cikk egyik képe

A Facebook nekem váltogatva két különböző verziót dobott fel. Az új verzióba bekerült egy plusz “Új fiók létrehozása” gomb, amelyre csak szimplán rá kell kattintani.


2. lépés: Adatok kitöltése

Töltsük ki az adatokat az alábbiak szerint.
Vezetéknév: Adjuk meg a vezetéknevünk értelemszerűen.
Keresztnév:
Keresztnevet is logikusan töltsük ki.
Mobiltelefonszám vagy e-mail-cím:
mindenképp olyan email címet vagy telefonszámot adjunk meg, amihez van hozzáférésünk.
Új jelszó:
Annyi a kritérium, hogy minimum 6 karakter hosszú legyen a jelszó, de érdemes kis- és nagybetűt, valamint számokat és speciális karaktereket egyaránt használni.
Születésnap:
Adjuk meg, hogy mikor születtünk.
Nem:
Adjuk meg a nemünk.


3. lépés: Email cím vagy telefonszám megerősítése.

Ha email címmel regisztráltunk, akkor nyissuk meg az email tárhelyünket és nézzük meg a Facebook-tól kapott emailt, amelyben lesz egy kód, amelyet a Facebook oldalán lévő rubrikába kell beírni.

Ha telefonszámmal regisztráltunk, akkor kapni fogunk a Facebook-tól egy SMS-t, amelyben egy aktiválókódot találunk, amelyet a Facebook oldalán lévő rubrikába kell beírni.

Ezek után visszatérhetünk a Messenger hivatalos weboldalára, ahol betudunk jelentkezni az imént létrehozott Facebook fiókkal.Végszó

Ezzel teljes mértékben a cikk végére értünk. Remélem mindenki sikerrel járt. Ha valakinek gondja akadt a Messenger regisztrációval, akkor kommentben kérdezhet.

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg másokkal is!

2 ezt kommentelte:

    1. Raffai Csilla Rita szerint:

      Mar telepitettem telefonra, es megsem tudok regisztralni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Következő cikk

[Messenger regisztráció számítógépen] - Messenger regisztráció lépései számítógépen magyarul – Facebook Messenger számítógépes regisztrációs útmutató magyar nyelven

Ha bármilyen okból kifolyólag nem tudnál regisztrálni a Messengerre számítógépen keresztül, akkor ez az útmutató végigvezet a Messenger regisztráció számítógépes lépésein.
Facebook Messenger regisztráció számítógépen, laptopon, tableten, telefonon magyarul nyítóképe