Ha bármilyen okból kifolyólag nem tudnál regisztrálni a Messengerre számítógépen keresztül, akkor ez az útmutató végigvezet a Messenger regisztráció számítógépes lépésein.

[Messenger regisztráció számítógépen] – Messenger regisztráció lépései számítógépen magyarul – Facebook Messenger számítógépes regisztrációs útmutató magyar nyelven


Ha bármilyen okból kifolyólag nem tudnál regisztrálni a Messengerre számítógépen keresztül, akkor ez az útmutató végigvezet a Messenger regisztráció számítógépes lépésein.
A Messenger most már csak Facebook fiókkal használható, így ha szeretnénk a Messengerre regisztrálni, akkor kötelező létrehoznunk hozzá egy Facebook fiókot is.


Messenger regisztráció lépései számítógépen:


A számítógépen való Messenger bejelentkezéshez a www.messenger.com oldalt kell használni, viszont itt a regisztrációt nagyon elrejtették, sőt inkább ki sem rakták. De ha ügyesek vagyunk, akkor megoldjuk.

Ahogy fentebb említettem a Messenger használatához most már kötelező Facebook fiók. Így hát kötelező először létrehoznunk egy Facebook fiókot, hogy utána betudjunk jelentkezni a Messenger számítógépes verziójába.


1. lépés: Weboldal felkeresése.

Keressük fel a számítógépünk böngészőjében a www.facebook.com oldalt, ha már a Messenger hivatalos oldalára elfelejtették kirakni a “Regisztráció” gombot. 😀

Facebook Messenger regisztráció számítógépen magyarul cikk egyik képe

A Facebook nekem váltogatva két különböző verziót dobott fel. Az új verzióba bekerült egy plusz “Új fiók létrehozása” gomb, amelyre csak szimplán rá kell kattintani. Ha nektek a régi verzió jön, be akkor ez a gomb kimarad, egyből ugorj a második lépésre.


2. lépés: Adatok kitöltése

Töltsük ki az adatokat az alábbiak szerint.
Vezetéknév: Adjuk meg a vezetéknevünk értelemszerűen.
Keresztnév:
Keresztnevet is logikusan töltsük ki.
Mobiltelefonszám vagy e-mail-cím:
mindenképp olyan email címet vagy telefonszámot adjunk meg, amihez van hozzáférésünk.
Új jelszó:
Annyi a kritérium, hogy minimum 6 karakter hosszú legyen a jelszó, de érdemes kis- és nagybetűt, valamint számokat és speciális karaktereket egyaránt használni.
Születésnap:
Adjuk meg, hogy mikor születtünk.
Nem:
Adjuk meg a nemünk.


3. lépés: Email cím vagy telefonszám megerősítése.

Ha email címmel regisztráltunk, akkor nyissuk meg az email tárhelyünket és nézzük meg a Facebook-tól kapott emailt, amelyben lesz egy kód, amelyet a Facebook oldalán lévő rubrikába kell beírni.

Ha telefonszámmal regisztráltunk, akkor kapni fogunk a Facebook-tól egy SMS-t, amelyben egy aktiválókódot találunk, amelyet a Facebook oldalán lévő rubrikába kell beírni.

Ezek után visszatérhetünk a Messenger hivatalos számítógépes weboldalára, ahol betudunk jelentkezni az imént létrehozott Facebook fiókkal.Végszó

Ezzel teljes mértékben a cikk végére értünk. Remélem mindenki sikerrel járt. Ha valakinek nem sikerült számítógépen regisztrálni a Messenger fiókját, akkor kommentben jelentkezzen!

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Következő cikk

[Messenger regisztráció Facebook nélkül] - Lehetséges a Messenger regisztráció Facebook fiók nélkül?

Lehetséges a Messenger regisztráció Facebook nélkül? Szeretnéd használni a Messenger szolgáltatásait, de nem szeretnél regisztrálni mellé egy Facebook fiókot? Sokan vannak így. Részletek a cikkben.
Messenger regisztráció Facebook fiók nélkül cikk nyítóképe