Messenger regisztráció Facebook nélkül: Lehetséges a Messenger regisztráció Facebook fiók nélkül?

Lehetséges a Messenger regisztráció Facebook nélkül? Szeretnéd használni a Messenger szolgáltatásait, de nem szeretnél regisztrálni mellé egy Facebook fiókot? Sokan vannak így. Részletek a cikkben.

Messenger regisztráció Facebook fiók nélkül cikk nyítóképe

Messenger regisztráció Facebook nélkül: Lehetséges a Messenger regisztráció Facebook fiók nélkül?

Rengetegen szeretnék úgy használni a Messenger-t, hogy nem hoznak létre mellé egy Facebook fiókot is. Az okok különbözőek lehetnek, de a legtöbben úgy vélekednek, hogy nem kíváncsiak mások képeire, posztjaira, ezért csak egy Messenger fiókot szeretnének, hogy tarthassák a kapcsolatot a családtagjaikkal, barátaikkal, ismerőseikkel. Szóval nézzük, hogy lehetséges-e a Messenger regisztráció Facebook nélkül.

Lehetséges a Messenger regisztráció Facebook nélkül?

Nagyon sokáig lehetséges volt a Messenger regisztráció Facebook fiók nélkül, de 2019 végén ezt megváltoztatta a Facebook fejlesztőcsapata. Így már nem lehetséges úgy regisztrálni a Messenger alkalmazásba, hogy ne társítanánk hozzá egy Facebook fiókot.

Mi a helyzet azokkal, akik eddig Facebook regisztráció nélkül használták a Messenger-t?

Azonban, aki a változtatás előtt Facebook fiók nélkül használta a Messenger-t, az továbbra is elérheti regisztráció nélkül az alkalmazás összes funkcióját.

Messenger regisztráció Facebook fiók segítségével

Ha vonakodva, de mégis bevállalod a Facebook regisztrációt a Messenger használatához, akkor erre tessék.

>>Messenger regisztráció<<Végszó

Összefoglalva a nem túl hosszú cikk tartalmát: ma már nem lehetséges a Messenger regisztráció Facebook nélkül. Ha esetleg valaki ismer valamilyen kiskaput, amellyel megoldható a Messenger regisztráció Facebook fiók nélkül, az ossza meg a komment szekcióban tudását.

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg másokkal is!

9 ezt kommentelte:

 1. Úgy tudom, hogy minden árukapcsolást tilt a törvény. A versenyhivatal hogyan engedélyezheti ezt a facebooknak? Milyen maffia hálózat működik a mai korban?

 2. Használjatok WhatsAppot minden van ami a Messengerben, a felölet még szebb is és teljesen titkosított visszafejthetetlen, nincsenek kizáró kritériumok, és asztali , mobilos verziója is van, ( az asztalihoz kell egy mobilos regisztráció mert azon keresztl kapcsolódik, nem kell külön reg. oda is. A Messenger már egy totalitárius cenzúra nagyhatalom lett mióta a Facebook teljesen rátelepedve kisajátította.

 3. Csak az a probléma, hogy a Messenger és a WhatsApp is a Facebook-höz kötődik.

 4. Én ezt nem tudom, WhatsAppod lehet FaceBook fiók nélkül is.

 5. Én még csak 10 éves vagyok és azt szerettem volna hogy letudjam tölteni a Messengert de anyukám nem engedi mert elvileg kell hozzá Facebook és köszönöm hogy ezt a cikket kiraktátok

 6. Fontos tudni, hogy ha úgy döntesz, hogy a Messengert aktív állapotban hagyod, vagy ha a Facebook-fiókod felfüggesztésekor be vagy jelentkezve a Messengerbe, akkor a Messenger aktív marad. Tudnivalók a Messenger felfüggesztésével kapcsolatban
  Ha a Facebook-fiókodat felfüggeszted, de a Messengert továbbra is használod:

  Továbbra is chatelhetsz ismerőseiddel a Messengeren.

  A Facebook-profilképed továbbra is látható marad a beszélgetéseidben a Messengeren.

  Mások is megkereshetnek, hogy üzenetet küldjenek neked.

  1. En szeretnem ki kodoni a tabletemet 💜

Comments are closed.

Következő cikk

Messenger regisztráció telefonszámmal (Magyar nyelvű útmutató)

Ha bármilyen okból kifolyólag nem tudnál telefonszámmal regisztrálni a Messengerre, akkor itt van egy részletes magyar nyelvű útmutató, melynek a témája a Facebook Messenger regisztráció telefonszámmal.
Facebook Messenger regisztráció számítógépen, laptopon, tableten, telefonon magyarul nyítóképe