Lehetséges a Messenger regisztráció Facebook nélkül? Szeretnéd használni a Messenger szolgáltatásait, de nem szeretnél regisztrálni mellé egy Facebook fiókot? Sokan vannak így. Részletek a cikkben.

Messenger regisztráció Facebook fiók nélkül cikk nyítóképe

[Messenger regisztráció Facebook nélkül] – Lehetséges a Messenger regisztráció Facebook fiók nélkül?


Rengetegen szeretnék úgy használni a Messenger-t, hogy nem hoznak létre mellé egy Facebook fiókot is. Az okok különbözőek lehetnek, de a legtöbben úgy vélekednek, hogy nem kíváncsiak mások képeire, posztjaira, ezért csak egy Messenger fiókot szeretnének, hogy tarthassák a kapcsolatot a családtagjaikkal, barátaikkal, ismerőseikkel. Szóval nézzük, hogy lehetséges-e a Messenger regisztráció Facebook nélkül.Lehetséges a Messenger regisztráció Facebook nélkül?

Nagyon sokáig lehetséges volt a Messenger regisztráció Facebook fiók nélkül, de 2019 végén ezt megváltoztatta a Facebook fejlesztőcsapata. Így már nem lehetséges úgy regisztrálni a Messenger alkalmazásba, hogy ne társítanánk hozzá egy Facebook fiókot.Mi a helyzet azokkal, akik eddig Facebook regisztráció nélkül használták a Messenger-t?

Azonban, aki a változtatás előtt Facebook fiók nélkül használta a Messenger-t, az továbbra is elérheti regisztráció enélkül az alkalmazás összes funkcióját.Messenger regisztráció Facebook fiók segítségével

Ha vonakodva, de mégis bevállalod a Facebook regisztrációt a Messenger használatához, akkor erre tessék.

>>Messenger regisztráció<<Végszó

Összefoglalva a nem túl hosszú cikk tartalmát: ma már nem lehetséges a Messenger regisztráció Facebook nélkül. Ha esetleg valaki ismer valamilyen kiskaput, amellyel megoldható a Messenger regisztráció Facebook fiók nélkül, az ossza meg a komment szekcióban tudását.Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Next Post

[Messenger regisztráció telefonszámmal] – Messenger regisztráció telefonszámmal magyar nyelvű regisztrációs útmutató

Ha bármilyen okból kifolyólag nem tudnál telefonszámmal regisztrálni a Messengerre, akkor itt van egy részletes magyar nyelvű útmutató, melynek a témája a Facebook Messenger regisztráció telefonszámmal.
Facebook Messenger regisztráció számítógépen, laptopon, tableten, telefonon magyarul nyítóképe