Messenger regisztráció email címmel (Magyar nyelvű útmutató)

Tudásmánia

Ha bármilyen okból kifolyólag nem tudnál email címmel regisztrálni a Messengerre, akkor itt van egy részletes magyar nyelvű útmutató, melynek a témája a Facebook Messenger regisztráció email címmel.

Messenger regisztráció email címmel (Magyar nyelvű útmutató) 1

Messenger regisztráció email címmel (Magyar nyelvű útmutató)

Ha bármilyen okból kifolyólag nem tudnál email címmel regisztrálni a Messengerre, akkor itt van egy részletes magyar nyelvű útmutató, melynek a témája a Facebook Messenger regisztráció email címmel.

A Messenger most már csak Facebook fiókkal használható, így ha szeretnénk a Messengerre regisztrálni, akkor kötelező létrehoznunk hozzá egy Facebook fiókot is. A Messenger fiók regisztrációja szinte teljesen megegyezik telefonon és számítógépen, de azért mind a kettő menetéről csatolni fogok képeket, illetve részletes leírást biztosítok mindkét eszközhöz. Szóval vágjunk bele, Messenger regisztrációra email címmel fel!

Messenger regisztráció email címmel telefonon és tableten:

Ha nem szeretnél alkalmazást letölteni: akkor ugorj a számítógépes Messenger regisztráció email címmel részhez a cikkben, majd miután végeztél, nyisd meg a www.messenger.com-ot és váltsd át a weboldalt „asztali webhely” nézetbe és ott jelentkezz be a friss Facebook regisztrációddal.

1. lépés: Töltsük le a Messenger alkalmazást.

Menjünk fel a telefonunk vagy tabletünk alkalmazás boltjába, Apple esetében az App Store-ba, Android esetében a Play Áruházba, majd írjuk be a keresőbe, hogy: Messenger, majd nyomjuk meg a „Letöltés” vagy „Download” gombot. Várjuk meg míg letölti és feltelepíti az alkalmazást a telefonunk vagy tabletünk. Ha kész a telepítés, akkor nyissuk meg a Messenger applikációt.

2. lépés: Kattintsunk a Fiók létrehozása gombra.

Facebook Messenger regisztráció teleonon, tableten magyarul cikk egyik képe

Ha megnyitottuk az alkalmazást, akkor kattintsunk a „Új fiók létrehozása” gombra.

3. lépés: Adjuk meg a vezeték- és keresztnevünket.

Ha az alkalmazás megnyitja a böngészőnket, akkor se ijedjünk meg. Itt fog zajlani a regisztráció.

Facebook Messenger regisztráció teleonon, tableten magyarul cikk egyik képe

Értelemszerűen adjuk meg a vezeték- és keresztnevünket.

4. lépés: Születésnap megadása

Facebook Messenger regisztráció teleonon, tableten magyarul cikk egyik képe

Ez a lépés sem szorul magyarázatra: adjuk meg, hogy mikor születtünk.

5. lépés: Email cím megadása.

Messenger regisztráció email címmel (Magyar nyelvű útmutató) 2

A Messengerre regisztrálhatunk telefonszámmal és email címmel is. Mivel mi éppen email címmel szeretnénk regisztrálni a Messenger-be, így adjuk meg az email címünket, majd nyomjuk meg a „Tovább” gombot.

6. lépés: Adjuk meg a nemünk.

A feladat rém egyszerű: adjuk meg a nemünket.

7. lépés: Válasszunk jelszót.

A feladat itt sem sokkal bonyolultabb: adjunk meg egy jelszót. Lehetőleg minél erősebbet, hogy védeni tudjuk fiókunkat. Bár nem kötelező, de legyen benne kis- és nagybetű, plusz szám, esetleg speciális karakter is. A Facebook csak annyit követel meg a Messenger regisztrációhoz, hogy minimum 6 karakter hosszú legyen a jelszó.

8. lépés: Erősítsük meg az email címünket.

Email címes Messenger regisztráció esetén az email címünkre kapunk egy aktiválókódot. Olvassuk ki a megkapott kódot és írjuk be a Facebook oldalán a rubrikába, majd nyomjuk meg a „Regisztráció” gombot. Ezzel teljes egészében végeztünk az email címes Messenger regisztrációval.

Nyugodtan bezárhatjuk az ablakot és visszatérhetünk a Messenger alkalmazásba, ha ezt a Facebook ne tette volna meg.

Messenger regisztráció email címmel számítógépről

A bejelentkezéshez a www.messenger.com oldalt kell használni, viszont itt a regisztrációt nagyon elrejtették, sőt inkább ki sem rakták. De ha ügyesek vagyunk, akkor megoldjuk.

Ahogy fentebb említettem a Messenger használatához most már kötelező Facebook fiók. Így hát kötelező először létrehoznunk egy Facebook fiókot, hogy utána betudjunk jelentkezni a Messenger asztali verziójába.

1. lépés: Weboldal felkeresése.

Keressük fel a www.facebook.com oldalt, ha már a Messenger hivatalos oldalára elfelejtették kirakni a „Regisztráció” gombot. 😀

Facebook Messenger regisztráció számítógépen magyarul cikk egyik képe

A Facebook nekem váltogatva két különböző verziót dobott fel. Az új verzióba bekerült egy plusz „Új fiók létrehozása” gomb, amelyre csak szimplán rá kell kattintani.

2. lépés: Adatok kitöltése

Messenger regisztráció email címmel (Magyar nyelvű útmutató) 3

Töltsük ki az adatokat az alábbiak szerint.

  • Vezetéknév: Adjuk meg a vezetéknevünk értelemszerűen.
  • Keresztnév: Keresztnevet is logikusan töltsük ki.
  • Mobiltelefonszám vagy e-mail-cím: mindenképp olyan email címet adjunk meg, amihez van hozzáférésünk.
  • Új jelszó: Annyi a kritérium, hogy minimum 6 karakter hosszú legyen a jelszó, de érdemes kis- és nagybetűt, valamint számokat és speciális karaktereket egyaránt használni.
  • Születésnap: Adjuk meg, hogy mikor születtünk.
  • Nem: Adjuk meg a nemünk.

3. lépés: Email cím megerősítése.

Mivel email címmel regisztráltunk, így kapni fogunk a Facebook-tól egy emailt, amelyben egy aktiválókódot találunk, amelyet a Facebook oldalán lévő rubrikába kell beírni.

Ezek után visszatérhetünk a Messenger hivatalos weboldalára, ahol betudunk jelentkezni az imént létrehozott Facebook fiókkal.

Végszó

Ezzel teljes mértékben a cikk végére értünk. Remélem mindenki sikerrel járt. Ha valakinek gondja akadt és nem sikerült a Messenger regisztráció email címmel, akkor kommentben kérdezhet.

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg másokkal is!

Következő cikk

Virsli főzés: Így főzz tökéletes virslit gázon vagy akár mikróban

Ha problémád akadt a virsli főzéssel, akkor ez a cikk tökéletes segédanyag lesz a számodra. A cikkben végigmegyünk a virsli főzés összes lehetséges módján, például megnézzük, hogyan készítheted el a virslit gázon vízben főzve, illetve mikróban vízzel, illetve anélkül.
Virsli főzés: Így főzz tökéletes virslit cikk nyítóképe