[Epic Games regisztráció] Epic Games regisztráció lépései magyarul – Epic Games magyar nyelvű regisztrációs útmutató

Ebben a leírásban pontosan végigvezetünk a Epic Games regisztráció lépésein magyarul, így a cikk elolvasása után már te is képes leszel beregisztrálni egy Epic Games fiókot. Szóval a cikkben olvashatóak az Epic Games regisztráció lépései magyarul.

[Epic Games regisztráció] Epic Games regisztráció lépései magyarul - Epic Games magyar nyelvű regisztrációs útmutató 1

[Epic Games regisztráció] Epic Games regisztráció lépései magyarul – Epic Games magyar nyelvű regisztrációs útmutató

Ha szeretnéd begyűjteni az Epic által kínál ingyen játékokat, vagy csak szeretnéd használni az Epic Games-t és akadály az angol nyelv, vagy csak szimplán nem tudod, hogyan fogj neki az Epic Games regisztrációhoz, akkor ez az útmutató segíteni fog. Ebben a leírásban pontosan végigvezetünk a Epic Games regisztráció lépésein magyarul, így a cikk elolvasása után már te is képes leszel beregisztrálni egy Epic Games fiókot. Szóval alább olvashatóak az Epic Games regisztráció lépései magyarul:

1. lépés: Az Epic Games hivatalos weboldalának felkeresése.

A legelső lépés, hogy keresd fel a Epic Games hivatalos weboldalát, amelyet ezen a linken meg is tehetsz: https://www.epicgames.com

A jobb felső sarokban találunk egy „SIGN IN” nevű gombot, amelyre kattintsunk rá.

2. lépés: Válaszd ki, hogy hogyan szeretnél regisztrálni.

[Epic Games regisztráció] Epic Games regisztráció lépései magyarul - Epic Games magyar nyelvű regisztrációs útmutató 2

Ha követted eddig a leírást, akkor egy ilyen kép fog fogadni. Itt kiválaszthatod, hogy milyen módon szeretnél regisztrálni a Epic Games-re.

Nézzük végig a lehetőségeket (felülről lefelé haladva):

  • SIGN UP WITH EMAIL (Regisztráció email-lel)
  • SIGN UP WITH FACEBOOK (Regisztráció Facebook-kal)
  • SIGN UP WITH GOOGLE (Regisztráció Google-lel)
  • SIGN UP WITH XBOX LIVE (Regisztráció XBOX LIVE-val)
  • SIGN UP WITH PLAYSTATION NETWORK (Regisztráció Playstation Network-kel)
  • SIGN UP WITH NINTENDO (Regisztráció Nintendo-val)

Az első opciót nem figyelembe véve az összes lehetőség egy gyors regisztrációt tesz lehetővé számunkra. Például, ha már van Facebook-unk, és arra kattintunk, akkor megnyílik egy ablak, ahol be kell jelentkeznünk a Facebook fiókunkba. Ebben az esetben a Facebook-on megadott adatainkat fogja használni az Epic Games.
Ha van az alsóbb lehetőségek közül valamelyikhez regisztrációnk, akkor érdemes azokat használni.

Ha nincs egyikhez sem, akkor válasszuk a „SING UP WITH EMAIL” lehetőséget. Azaz ebben az esetben az Epic Games regisztrációhoz az email címünket fogjuk használni.

3. lépés: Adjuk meg az adatainkat.

[Epic Games regisztráció] Epic Games regisztráció lépései magyarul - Epic Games magyar nyelvű regisztrációs útmutató 3

Ha mindent jól csináltunk, akkor egy ilyen kitöltendő ablak fog fogadni minket. Ezeket az adatokat töltsük ki. Alább olvashatjátok az adatok kitöltéséhez a fordításokat, segítségeket.

Hungary: Automatikusan választotta ki az országot. Hagyjátok változatlanul.
First Name: Ide írjuk a keresztnevünket.
Last Name: Ide pedig a vezetéknevünket.
Display Name: Ez lesz az Epic Games-en megjelenő neved. 3 és 16 karakter közöttinek kell lennie. Betűket, számokat és egyéb karaktereket is tartalmazhat.
Email Address: Email cím. Nagyon fontos, hogy egy olyan létező email címet adj meg, amelybe be tudsz jelentkezni.
Password: Jelszó. 7 karakternél többnek kell lennie. Kötelező számot és karaktert is tartalmaznia.

Pipáljuk ki az „I have read and agree to the terms of service” kijelentés előtt a jelölőnégyzetet, mert enélkül nem tudunk továbbhaladni. Ha ez megvan, nyomjuk meg a „CONTINUE”, azaz „FOLYTATÁS” gombot.

Ezen adatok kitöltésével az Epic Games regisztráció nagy részén már túl vagyunk, de még van egy kis elintézni valónk.

4. lépés: Igazold, hogy nem vagy robot.

[Epic Games regisztráció] Epic Games regisztráció lépései magyarul - Epic Games magyar nyelvű regisztrációs útmutató 4

A „CONTINUE” gomb megnyomása után a fenti képek fogadnak minket. A feladat, hogy bizonyítsuk, hogy valódi emberek vagyunk és nem robotok. (Hiszen egy robot nem regisztrálhat az Epic Games-re. :D)

Jelen esetben az a feladat, hogy jelöljük be a megfelelő szögben álló kutyát. Mivel a legtöbb kutya a lábán szokott állni, így jelöljük be az első képet.

(Elképzelhető, hogy számotokra más kép vagy feladat jelenik meg, én kétszer teszteltem és mind a kétszer ezt kaptam. De ha ti mást kapnátok, akkor nyissatok egy Google Fordítót, illesszétek be a kép fölött látható szöveget és fordítsátok le magyarra. Így már világos lesz, hogy mi a konkrét feladat.)

5. lépés: A fiók aktiválása email-en keresztül.

Utolsó lépésként megjelenik egy ablak, ahova egy hatjegyű kódot kell beírni. Ezt hagyjuk úgy, ahogy van és nyissunk meg egy újabb ablakot, ahol keressük fel azt az email fiókot, amelyikre az imént beregisztráltuk a Epic Games fiókunkat.
Nézzük meg az Epic Games-től kapott (legutolsó) emailt. (Ha nem érkezett meg, akkor nem kétségbeesni, akár több percbe is kerülhet, mire kiküldik az Epic Games regisztrációról szóló megerősítő emailt.)

Szóval ha megnyitottuk az emailt, lesz benne egy 6 számjegyből álló kód, amelyet be kell írni az Epic Games regisztrációs oldalára. (Abba az ablakba, amiről kiemeltem, hogy ne zárjátok be.)

Végszó

Ezzel sikeresen be is fejeztük az Epic Games fiók regisztrációt, más teendőnk nincs vele. A regisztráció után el is kezdhetjük letölteni a Epic Games Launcher-t, ha ez megtörtént, akkor pedig mehet a játék. Remélem mindenkinek sikerült elvégeznie a Epic Games fiók regisztrációt. Jó játékot mindenkinek!

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg másokkal is!

One thought on “[Epic Games regisztráció] Epic Games regisztráció lépései magyarul – Epic Games magyar nyelvű regisztrációs útmutató

Comments are closed.

Következő cikk

[Messenger regisztráció] - Messenger regisztráció lépései magyarul – Facebook Messenger magyar nyelvű regisztrációs útmutató

Ha bármilyen okból kifolyólag nem tudnál regisztrálni a Messengerre, akkor itt van egy részletes magyar nyelvű útmutató a Facebook Messenger regisztrációhoz.
Facebook Messenger regisztráció számítógépen, laptopon, tableten, telefonon magyarul nyítóképe