Facebook regisztráció lépései magyarul (Magyar nyelvű regisztrációs útmutató)

Ha gondod akadt a Facebook regisztrációval, akkor itt van egy részletes magyar nyelvű útmutató a Facebook regisztrációhoz, amely biztosan segít célt érni.

[Facebook regisztráció] - Facebook regisztrálás lépései magyarul – Facebook magyar nyelvű regisztrációs útmutató cikk nyitóképe

Facebook regisztráció lépései magyarul (Magyar nyelvű regisztrációs útmutató)

Ha gondod akadt a Facebook regisztrációval, akkor itt van egy részletes magyar nyelvű útmutató a Facebook regisztrációhoz, amely biztosan segít célt érni.

A Facebook fiók regisztrációja szinte teljesen megegyezik telefonon és számítógépen, de azért mind a két eszközön való regisztrációról részletes leírást biztosítok, valamint rengeteg képet csatolok.. Szóval vágjunk bele, Facebook regisztrációra fel!

Facebook regisztráció telefonon és tableten

Ha nem szeretnél alkalmazást letölteni: akkor ugorj a számítógépes Facebook regisztráció részhez a cikkben, majd miután végeztél, nyisd meg a www.facebook.com-ot és váltsd át a weboldalt „asztali webhely” nézetbe és ott végezd el a regisztrációs útmutató lépéseit.

1. lépés: Töltsük le a Facebook alkalmazást.

Menjünk a telefonunk vagy tabletünk alkalmazás boltjába, Apple esetében az App Store-ba, Android esetében a Play Áruházba, majd írjuk be a keresőbe, hogy: Facebook, majd nyomjuk meg a „Letöltés” vagy „Download” gombot. Várjuk meg míg letölti és feltelepíti az alkalmazást a telefonunk vagy tabletünk. Ha kész a telepítés, akkor nyissuk meg a Facebook alkalmazást.


2. lépés: Kattintsunk a Fiók létrehozása gombra.
Facebook regisztrációs útmutató képe

Ha megnyitottuk az alkalmazást, akkor kattintsunk a lap alján található „Új fiók létrehozása” gombra.

(Ha megnyomtad a fent említett gombot, akkor két lehetőség történik, megnyílik egy beépített böngésző és megnyitja facebook.com oldalát, ahogy alább látható. A második lehetőség, hogy az alkalmazáson belül kell regisztrálni. A két lehetőség között nincs eltérés, ugyanazokra a kérdésekre kell válaszolni. Egyedül a kinézet más.)

3. lépés: Adjuk meg a vezeték- és keresztnevünket.

Ha az alkalmazás megnyitja a böngészőnket, akkor se ijedjünk meg. Itt fog zajlani a regisztráció.

Facebook Messenger regisztráció teleonon, tableten magyarul cikk egyik képe

Értelemszerűen adjuk meg a vezeték- és keresztnevünket.

4. lépés: Születésnap megadása

Facebook Messenger regisztráció teleonon, tableten magyarul cikk egyik képe

Ez a lépés sem szorul magyarázatra: adjuk meg, hogy pontosan mikor születtünk.

5. lépés: Telefonszám vagy email cím megadása.

Facebook regisztráció lépései magyarul (Magyar nyelvű regisztrációs útmutató) 1

A Facebookra regisztrálhatunk telefonszámmal és email címmel is. Alapból a telefonszámot ajánlja fel, ha ez nekünk megfelel, akkor adjuk meg a telefonszámunkat, majd nyomjuk meg a „Tovább” gombot. Ha mi inkább email címmel regisztrálnánk, akkor a „Tovább” gomb alatt nyomjuk meg a „Regisztráció e-mail-címmel” szöveget. Ekkora a képernyő átvált egy ugyanilyen felületre, ahol viszont az email címünkre kérdez rá. Töltsük ki azt.
A Facebook regisztrációhoz elég csak az egyiket kitöltenünk, mi döntjük el, hogy melyiket szeretnénk használni az azonosításra.

6. lépés: Adjuk meg a nemünk.

A feladat rém egyszerű: adjuk meg a nemünket.

7. lépés: Válasszunk jelszót.

A feladat itt sem sokkal bonyolultabb: adjunk meg egy jelszót. Lehetőleg minél erősebbet, hogy védeni tudjuk a Facebook fiókunkat. Bár nem kötelező, de legyen benne kis- és nagybetű, plusz szám, esetleg speciális karakter is. A Facebook csak annyit követel meg a regisztrációhoz, hogy minimum 6 karakter hosszú legyen a jelszó.

8. lépés: Erősítsük meg az email címünket, vagy telefonszámunkat.

Attól függően, hogy mivel regisztráltunk kapni fogunk egy aktiválókódot. Email címes Facebook regisztráció esetében az email címünkre, telefonszámos regisztráció esetén a telefonunkra SMS formájában. Olvassuk ki a megkapott kódot és írjuk be a Facebook alkalmazás rubrikájába, majd nyomjuk meg a „Regisztráció” gombot. Ezzel teljes egészében végeztünk a Facebook regisztrációval.
Nyugodtan bezárhatjuk az ablakot és visszatérhetünk a Facebook alkalmazásba, ha ezt a Facebook ne tette volna meg.

Facebook Regisztráció számítógépről

1. lépés: Weboldal felkeresése.

Gépeljük be a böngészőnk felső sorába a www.facebook.com oldalt.

Facebook Messenger regisztráció számítógépen magyarul cikk egyik képe

A Facebook nekem váltogatva két különböző verziót dobott fel. Az új verzióba bekerült egy plusz „Új fiók létrehozása” gomb, amelyre csak szimplán rá kell kattintani.

2. lépés: Adatok kitöltése

Facebook regisztráció lépései magyarul (Magyar nyelvű regisztrációs útmutató) 2

Töltsük ki az adatokat az alábbiak szerint.

  • Vezetéknév: Adjuk meg a vezetéknevünk értelemszerűen.
  • Keresztnév: Keresztnevet is logikusan töltsük ki.
  • Mobiltelefonszám vagy e-mail-cím: mindenképp olyan email címet vagy telefonszámot adjunk meg, amihez van hozzáférésünk.
  • Új jelszó: Annyi a kritérium, hogy minimum 6 karakter hosszú legyen a jelszó, de érdemes kis- és nagybetűt, valamint számokat és speciális karaktereket egyaránt használni.
  • Születésnap: Adjuk meg, hogy mikor születtünk.
  • Nem: Adjuk meg a nemünk.

3. lépés: Email cím vagy telefonszám megerősítése.

Ha email címmel regisztráltunk, akkor nyissuk meg az email tárhelyünket és nézzük meg a Facebook-tól kapott emailt, amelyben lesz egy kód, amelyet a Facebook oldalán lévő rubrikába kell beírni.

Ha telefonszámmal regisztráltunk, akkor kapni fogunk a Facebook-tól egy SMS-t, amelyben egy aktiválókódot találunk, amelyet a Facebook oldalán lévő rubrikába kell beírni.

Végszó

Ezzel teljes mértékben a cikk végére értünk. Remélem mindenki sikerrel járt. Ha valakinek gondja akadt a Facebook regisztrációval, az a komment szekcióban jelentkezzen.Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg másokkal is!

One thought on “Facebook regisztráció lépései magyarul (Magyar nyelvű regisztrációs útmutató)

  1. Én egyáltalán nem bírok be lépni a fb-ba sem, meg új fb-ot sem bírok csinálni.

Comments are closed.

Következő cikk

Így kell kukac jelet írni billentyűzeten (@ jel számítógépen, laptopon)

Nem találod a billentyűzeteden a kukac jelet? Vagy megtaláltad, de mégsem tudod leírni? Ez a cikk segít, hogy sikeresen leírd a kukac jelet.
Kukac jel írása magyar, illetve angol billentyűzeten cikk nyitóképe

Ezeket olvastad már?