Facebook ügyfélszolgálat elérhetősége: email cím, telefonszám, levelezési cím, űrlapok (Kapcsolatfelvétel a Facebookkal)

Tudásmánia

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy hogyan tudod felvenni a kapcsolatot a Facebook ügyfélszolgálatával. Bemutatjuk az összes lehetőséget, amelyet igénybe vehetsz, hogy elérd a Facebook ügyfélszolgálatát: email-címek, telefonszámok, levelezési címek, űrlapok.

Facebook borítóképe

Facebook ügyfélszolgálat elérhetősége: email cím, telefonszám, levelezési cím, űrlapok (Kapcsolatfelvétel a Facebookkal)

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy hogyan tudod felvenni a kapcsolatot a Facebook ügyfélszolgálatával. Bemutatjuk az összes lehetőséget, amelyet igénybe vehetsz, hogy elérd a Facebook ügyfélszolgálatát: email-címek, telefonszámok, levelezési címek, űrlapok.

A Facebook email címe

Nagyon sok ember keresi a Facebook email címét, mert vannak olyan problémák, amelyeket sokkal egyszerűbb lenne pár levélváltás során orvosolni, de sajnos a Facebook nem rendelkezik email címmel, melyen felvehetnénk velük a kapcsolatot személyes ügyeink megoldásával kapcsolatba, illetve nem biztosítanak chat-alapú támogatást sem a felhasználóik számára.

Viszont van kettő email címe, amelyet használhatunk:

Facebook Bűnüldözés email címe: [email protected]

Facebook Szellemi tulajdon email címe: [email protected]

Facebook űrlapok

Bár email címet nem biztosítanak a kapcsolatfelvételre, de lehetőségünk van különböző űrlapok segítségével eljuttatni nekik a panaszainkat, problémáinkat. Melyeket elolvasnak és cselekednek is az ügyben.

Az alábbi listában különböző hibákat találsz, kattints arra, amelyikre a megoldást keresed:

Ha kiválasztottad a rád vonatkozó problémát, akkor töltsd ki az űrlapod és küldd el a Facebook-nak, majd várj, míg megoldják a problémádat vagy visszajeleznek, ez akár több napot is igénybe vehet.

A Facebook által biztosított tudásanyagok

Az egyetlen lehetőségünk, hogy a problémáinkat orvosoljuk Facebook-on, ha a Facebook saját, előregyártott anyagait használjuk.

Először is van egy Súgóközpontjuk, ahol szinte mindenre választ kaphatunk. Olyan témákban nyújtanak segítséget, mint fiókbeállítás, bejelentkezés, jelszó, személyes adatok védelme, marketplace, csoportok, oldalak.

Ha esetleg üzleti ügyekre használjuk a Facebook-ot, akkor lehetőségünk van a Facebook üzleti súgóközpontját igénybe venni, ahol segítséget nyújtanak a fiókok létrehozásában, kezelésében, tartalmak közzétételében, terjesztésében, hirdetésekben, értékesítésben és bevételszerzésben a Facebook-on.

Ha valamilyen tartalommal problémánk van, akkor kattintsunk a tartalom jobb felső sarkában található három pöttyre, majd a „Támogatás kérése vagy bejegyzés jelentése” pontra. A tartalmak jelentéséről itt olvashatsz bővebben.

A fiókod, illetve gyermekeid biztonsága érdekében létrehoztak egy Biztonsági központot, ahol képezheted magad adatvédelmi és biztonsági szempontból.

A Facebook telefonszáma

A Facebooknak rengeteg telefonszáma van, a legtöbb ország specifikus, de érdemes bepróbálkozni rajtuk, ha nincs gondod valamilyen idegennyelvvel.

  • A Facebook telefonszáma (Egyesült Államok): +16505434800 vagy +16508531300
  • A Facebook vállalati telefonszáma (Egyesült Államok): +16508531300
  • Vevőszolgálat (Egyesült Államok): +18006081600
  • Szellemi tulajdonjogok: +16505434800
  • Hirdetések (Írország): +353 (0)1 653 5373

Kérjük ezeket a telefonszámokat kezeljétek fenntartásokkal, egy próbát megérnek, de nincs semmilyen garancia rá, hogy működnek és felelősséget vállalni sem tudunk értük.

A Facebook levelezési címe

Facebook Írország levelezési címe:
Hanover Reach 5-7 Hanover Quay,
Dublin 2, Ireland

Facebook Egyesült Királyság levelezési címe:
42 Earlham Street London
WC2H 9LJ, UK

Facebook Kanada levelezési címe:
Facebook Toronto iroda:
1401-2300 Yonge St., Toronto

Facebook Vancouver iroda:
1555 W Pender Street Vancouver V6G 2T1

Facebook India levelezési címe:
Facebook India Pvt. Ltd.
Hyderabad Building no. 14
Raheja Mindspace Hi-tech City Main Rd
Vittal Rao Nagar, Hitech City, Hyderabad, Andhra Pradesh, India.

Facebook Bűnüldözés levelezési címe:
18 Hacker Way, Menlo Park CA 94025

Facebook Szellemi tulajdon levelezési címe:
Facebook, Inc.
Attn: Facebook Designated Agent 1601 S.
California Avenue Palo Alto, California 94304

Gyakori problémákhoz nyújtott segítségek

Ha valaki visszaél az általad feltöltött tartalmakkal (például profilképek, videók), akkor jelentsd őt az útmutató alapján.

Ha helyesen adtad meg a jelszavad, de mégis hibásnak érzékeli, akkor kattints ide.

Tippek érvénytelen kód vagy érvénytelen hivatkozás hibaüzenet új jelszó kérése esetén problémához.

Ha a letiltott üzleti fiókunkat szeretnénk helyreállítani, akkor ezen a linken olvashatunk bővebben a témában.

Elutasított hirdetésekre vonatkozó információkról itt olvashatsz.

Kapcsolatfelvétel a Facebookkal

Utolsó megoldásként lehetőségünk van kapcsolatfelvételre a Facebook-kal, de nincs semmilyen garancia rá, hogy visszafognak írni, valószínűleg az általunk is fent említett oldalakra fognak csak irányítani. De megpróbálhatunk a Facebook hivatalos Facebook-oldalára írni. Az esélye, hogy visszaírjanak körülbelül 0,01%, de egy próbát megérhet, ha egyetlen egy fenti link sem segített.

Illetve, amire nagyobb az esély, hogy a Facebook hivatalos Facebook-oldalához fűzött kommentekre válaszolnak. Ha jól megnézzük a hivatalos Facebook-oldalukat, akkor jól láthatjuk, hogy a legtöbb kommentre válaszolnak, igaz, hogy a legtöbben csak egy linket kapnak vissza, amely segítség lehet az ügyükkel kapcsolatban, de ez is több, mint a semmi és hátha közelebb visz az ügyünk megoldásához.

Amit fontos ilyenkor figyelembe venni, hogy a Facebook-oldalt angol személyek menedzselik, így mindenképp angol nyelven fogalmazzuk meg megjegyzésünket.

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg másokkal is!

Következő cikk

Mi a Facebook ügyfélszolgálat email címe?

Ebben a cikkben bemutatjuk a Facebook email címét, amelyet felhasználva felveheted velük a kapcsolatot emailben.
Facebook borítóképe