Így kell kukac jelet írni billentyűzeten (Számítógép, laptop)

Nem találod a billentyűzeteden a kukac jelet? Vagy megtaláltad, de mégsem tudod leírni? Ez a cikk segít, hogy sikeresen leírd a kukac jelet.

Kukac jel írása magyar, illetve angol billentyűzeten cikk nyitóképe

Így kell kukac jelet írni billentyűzeten (Számítógép, laptop)

Nem találod a kukac jelet a billentyűzeten? Vagy megtaláltad, de mégsem tudod leírni? Ez a cikk segít, hogy sikeresen leírd a kukac jelet mind számítógépen, mind laptopon.

Kukac jel másolása

Ha nem az a fontos, hogy hogy kell írni a kukacot, akkor csak másold ki az alább található kukac jelet és illeszd be ahova szeretnéd:

@

(Segítség a másoláshoz, jelöld ki az egér segítségével a fenti kukac jelet, majd kattints rá jobb gombbal, majd nyomd meg a másolás gombot, ezzel ki is másoltad a kukacot. Kattints oda ahová szeretnéd beilleszteni, nyomd meg a jobb egérgombot, majd kattints a beillesztés gombra, és ezzel be is illesztetted a kukacjelet.)

Kukac jel írása magyar billentyűzeten

A kukacjel írására több lehetőség is van magyar billentyűzeten.

Kezdjük az elsővel: tartsd lenyomva az „Alt Gr” billentyűzetet, majd míg lenyomva tartod nyomd le a „V” billentyűt is.

Második lehetőség: Nyomd le egyszerre a „Ctrl”, „Alt” és „V” billentyűket.

Harmadik lehetőség: Tartsd lenyomva az „Alt” billentyűzetet, és közbe nyomd le a numerikus billentyűzeten a 6-ost és a 4-est egymás után. (A numerikus billentyűzet a jobb oldali számsor a billentyűzeten. Nem a felső!)

Kukac jel írása angol billentyűzeten

Angol nyelvű billentyűzet kiosztásnál is több lehetőség van, vegyük őket sorra.

Első lehetőség: Tartsuk lenyomva a „Shift” gombot és közbe nyomjuk le a 2-est.

Második lehetőség: Tartsd lenyomva az „Alt” billentyűzetet, és közbe nyomd le a numerikus billentyűzeten a 6-ost és a 4-est egymás után. (A numerikus billentyűzet a jobb oldali számsor a billentyűzeten. Nem a felső!)

Végszó

Ezzel végigvettük az összes számomra ismert lehetőséget a kukac karakter kiírására. Remélem mindenki sikerrel jár, így többé nem fog gondot okozni a kukac jel leírása sem számítógépen (PC), sem laptopon.

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg másokkal is!

One thought on “Így kell kukac jelet írni billentyűzeten (Számítógép, laptop)

Comments are closed.

Következő cikk

Így kell kukac jelet írni angol billentyűzeten

Nem találod a kukac jelet az angol billentyűzeten? Vagy megtaláltad, de mégsem tudod leírni? Ez a cikk segít, hogy sikeresen leírd a kukac jelet angol kiosztású billentyűzeten is.
Kukac jel írása magyar, illetve angol billentyűzeten cikk nyitóképe