[Fortnite regisztráció] Fortnite regisztráció lépései magyarul – Fortnite magyar nyelvű regisztrációs útmutató

Tudásmánia

Ebben a leírásban pontosan végigvezetünk a Fortnite regisztráció lépésein magyarul, így a cikk elolvasása után már te is képes leszel beregisztrálni egy Fortnite fiókot.

[Fortnite regisztráció] Fortnite regisztráció lépései magyarul - Fortnite magyar nyelvű regisztrációs útmutató 1

[Fortnite regisztráció] Fortnite regisztráció lépései magyarul – Fortnite magyar nyelvű regisztrációs útmutató

Ha akadály az angol nyelv, vagy csak szimplán nem tudod, hogyan fogj neki a regisztrációhoz, akkor ez az útmutató segíteni fog. Ebben a leírásban pontosan végigvezetünk a Fortnite regisztráció lépésein magyarul, így a cikk elolvasása után már te is képes leszel beregisztrálni egy Fortnite fiókot. Szóval alább olvashatóak a Fortnite regisztráció lépései magyarul:

1. lépés: A Fortnite hivatalos weboldalának felkeresése.

A legelső lépés, hogy keresd fel a Fortnite hivatalos weboldalát, amelyet ezen a linken meg is tehetsz: fortnite.com Ez a cím át fog irányítani az epicgames.com/fortnite oldalra, de ne ijedjünk meg.

A jobb felső sarokban találunk egy „SIGN IN” nevű gombot, erre kattintsunk rá, ilyenkor felugrik az alábbi ablak:

[Fortnite regisztráció] Fortnite regisztráció lépései magyarul - Fortnite magyar nyelvű regisztrációs útmutató 2

A képen látható kérdés arra irányul, hogy játszottunk-e már a Fortnite-tal, mivel mi jelen esetben regisztrálni szeretnénk, ezért nyomjuk meg a „NO” gombot.

2. lépés: Válaszd ki, hogy milyen módon szeretnél regisztrálni.

[Fortnite regisztráció] Fortnite regisztráció lépései magyarul - Fortnite magyar nyelvű regisztrációs útmutató 3

Ha pontosan követted eddig a leírást, akkor egy ilyen kép fog fogadni. Itt kiválaszthatod, hogy milyen módon szeretnél regisztrálni a Fortnite-ra.
Nézzük végig a lehetőségeket (felülről lefelé haladva):

  • SIGN UP WITH EMAIL (Regisztráció email-lel)
  • SIGN UP WITH FACEBOOK (Regisztráció Facebook-kal)
  • SIGN UP WITH GOOGLE (Regisztráció Google-lel)
  • SIGN UP WITH XBOX LIVE (Regisztráció XBOX LIVE-val)
  • SIGN UP WITH PLAYSTATION NETWORK (Regisztráció Playstation Network-kel)
  • SIGN UP WITH NINTENDO (Regisztráció Nintendo-val)

Az összes lehetőség az elsőt nem beleértve arra szolgál, hogy egy gyors regisztrációt tegyen lehetővé számunkra. Például, ha már van Facebook-unk, és arra kattintunk, akkor megnyílik egy ablak, ahol be kell jelentkeznünk a Facebook fiókunkba. Ebben az esetben a Facebook-on megadott adatainkat fogja használni a Fortnite.
Ha van az alsóbb lehetőségek közül valamelyikhez regisztrációnk, akkor érdemes azokat használni.

Ha nincs egyikhez sem, akkor válasszuk a „SING UP WITH EMAIL” lehetőséget. Azaz ebben az esetben a Fortnite regisztrációhoz az email címünket fogjuk használni.

3. lépés: Adatok kitöltése.

[Fortnite regisztráció] Fortnite regisztráció lépései magyarul - Fortnite magyar nyelvű regisztrációs útmutató 4

Ha mindent jól csináltunk, akkor egy ilyen kitöltendő felület fog fogadni minket. Ezeket az adatokat töltsük ki értelemszerűen. Alább olvashatjátok az adatok kitöltéséhez megadott segítségeket.

Hungary: Automatikusan választotta ki az országot. Hagyjátok változatlanul.
First Name: Ide írjuk a keresztnevünket.
Last Name: Ide pedig a vezetéknevünket.
Display Name: Ez lesz a játékban megjelenő neved. 3 és 16 karakter közöttinek kell lennie. Betűket, számokat és egyéb karaktereket is tartalmazhat.
Email Address: Email cím. Nagyon fontos, hogy egy olyan létező email címet adj meg, amelybe be tudsz lépni.
Password: Jelszó. 7 karakternél többnek kell lennie. Kötelező számot és karaktert is tartalmaznia.

Pipáljuk ki az „I have read and agree to the terms of service” mondat előtt a jelölőnégyzetet, mert enélkül nem tudunk továbbhaladni. Ha ez megvan, nyomjuk meg a „CONTINUE” gombot.

Ezen adatok kitöltésével a Fortnite regisztráció nehezén már túl vagyunk, de még ne adjátok fel, még van egy kis teendőnk.

4. lépés: Ember vagy robot?

[Fortnite regisztráció] Fortnite regisztráció lépései magyarul - Fortnite magyar nyelvű regisztrációs útmutató 5

A „CONTINUE” gomb megnyomása után a fenti képek fogadnak minket. A feladat, hogy bizonyítsuk, hogy valódi emberek vagyunk és nem robotok. (Hiszen egy robot nem regisztrálhat a Fortnite-ra. :D)

Jelen esetben az a feladat, hogy jelöljük be a megfelelő szögben álló kutyát. Mivel a legtöbb kutya a lábán szokott állni, így jelöljük be az első képet.

(Elképzelhető, hogy számotokra más kép vagy feladat jelenik meg, én kétszer teszteltem és mind a kétszer ezt kaptam. De ha ti mást kapnátok, akkor nyissatok egy Google Fordítót és nézzétek meg, hogy konkrétan mi a feladat.)

5. lépés: A fiók aktiválása.

Utolsó lépésként ne zárjuk be a Fortnite ablakát, hagyjuk úgy, ahogy van és nyissunk meg egy újabb ablakot, ahol keressük fel azt az email fiókot, amelyikre az imént beregisztráltuk a Fortnite-ot.
Nézzük meg az Epic Games-től kapott emailt. (Ha nem érkezett meg, akkor nem kétségbeesni, akár több percbe is kerülhet, mire kiküldik a Fortnite regisztrációról szóló emailt.)
Szóval ha megnyitottuk az emailt, lesz benne egy 6 számjegyből álló kód, amelyet be kell írni a Fortnite oldalára. (Oda ahova kiemeltem, hogy ne zárjátok be.)

Végszó

Ezzel sikeresen be is fejeztük a Fortnite regisztrációt, más teendőnk nincs vele. A regisztráció után el is kezdhetjük letölteni a Fortnite-ot, ha ez megtörtént, akkor pedig mehet a játék. Remélem mindenkinek sikerült elvégeznie a Fortnite regisztrációt. Sok Victory Royale-t!

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg másokkal is!

Következő cikk

[Epic Games regisztráció] Epic Games regisztráció lépései magyarul - Epic Games magyar nyelvű regisztrációs útmutató

Ebben a leírásban pontosan végigvezetünk a Epic Games regisztráció lépésein magyarul, így a cikk elolvasása után már te is képes leszel beregisztrálni egy Epic Games fiókot. Szóval a cikkben olvashatóak az Epic Games regisztráció lépései magyarul.
Epic Games regisztráció lépései magyarul [Epic Games magyar nyelvű regisztrációs útmutató] nyitóképe, borítóképe