Messenger belépés Facebook nélkül (Messenger bejelentkezés útmutató)

Tudásmánia

A cikkből megtudhatjátok, hogy hogy működik a Messenger belépés Facebook nélkül.

Messenger belépés, bejelentkezés Facebook nélkül cikk nyitóképe, borítóképe

Messenger belépés Facebook nélkül (Messenger bejelentkezés útmutató)

Az már kiderült, hogy újfent nem lehetséges a Messenger regisztráció Facebook fiók nélkül, de szerencsére akik már korábban regisztráltak, azok számára továbbra is lehetséges a Messenger belépés Facebook fiók nélkül. A telefonos, tabletes, illetve a számítógépes, asztali gépes verziókat is részletezzük. Lentebb taglaljuk a lépéseket, tartsatok velünk.

>> Messenger regisztráció lépései magyarul <<

Kell-e a Facebook a Messenger belépéshez?

A kezdetekben a Messenger alkalmazást csak a Facebook fiókkal rendelkező felhasználók tudták használni. Azonban az idő múlásával a Facebook lehetővé tette a Messengert használni kívánók számára, hogy Facebook fiók nélkül is regisztrálhassanak az alkalmazásba.

Tehát szükség van-e Facebook fiókra a Messenger belépéshez? A válasz nem, illetve nem feltétlenül. Ha már rendelkezel Facebook fiókkal, akkor egyszerűen bejelentkezhetsz a Messengerbe a Facebook adataiddal, és hozzáférhetsz a Messenger összes funkciójához. Ha viszont nem rendelkezel Facebook fiókkal, akkor lehetőséged van regisztrálni a Messengerbe a telefonszámod segítségével, kihagyva a Facebookot a buliból.

A telefonszámmal történő regisztráció során a Messenger egy SMS-t küld a telefonszámodra egy ellenőrző kóddal, amelyet meg kell adnod az alkalmazásban vagy weblapon. Miután ellenőrizték a telefonszámod, hozzáférhetsz a Messenger összes funkciójához, beleértve az üzenetküldést, a hang- és videohívásokat, valamint a csoportok létrehozását és a csatlakozást is.

Messenger belépés Facebook nélkül lépései számítógépen:

1. lépés: Messenger oldal felkeresése

Keressük fel a Messenger hivatalos weboldalát, amelyet ide kattintva akár meg is tehetünk.

Messenger belépés Facebook nélkül cikk nyitóképe, borítóképe

2. lépés: Töltsük ki a bejelentkezéshez szükséges adatokat

Adjuk meg a Messenger által kért adatokat.

E-mail-cím vagy telefonszám: Ide értelemszerűen írjuk be azt az email-címet vagy telefonszámot, amellyel regisztráltunk a Messenger-be.
Jelszó: A Messenger fiókhoz társított jelszót adjuk meg.

3. lépés: Belépés

Utolsó lépés: nincs más teendőnk, minthogy megnyomjuk a „Bejelentkezés” gombot.

Messenger belépés Facebook nélkül lépései telefonon, tableten:

Most, hogy végeztünk a Messenger belépéssel Facebook nélkül számítógépen, térjünk át a mobilos, tabletes verzióra.

Ha nem szeretnél alkalmazást letölteni: akkor tekerj fel a „Messenger belépés Facebook nélkül számítógépen” szekcióhoz a cikkben, nyisd meg a www.messenger.com-ot és váltsd át a weboldalt “asztali webhely” nézetbe és úgy csináld végig a számítógépekre szánt leírást.

1. lépés: Alkalmazás letöltése

Menjünk fel a telefonunk vagy tabletünk alkalmazás boltjába, Apple esetében az App Store-ba, Android esetében a Play Áruházba, majd írjuk be a keresőbe, hogy: Messenger, majd nyomjuk meg a “Letöltés” vagy “Download” gombot. Várjuk meg míg letölti és feltelepíti az alkalmazást a telefonunk vagy tabletünk. Ha kész a telepítés, akkor nyissuk meg a Messenger applikációt.

2. lépés: Adatok megadása

Facebook Messenger regisztráció teleonon, tableten magyarul cikk egyik képe

Ha megnyitottuk az alkalmazást, akkor a fentebb látható kép fog fogadni minket. Nincs más teendőnk, mint kitölteni a Messenger által várt adatokat.

E-mail-cím vagy telefonszám: Ide értelemszerűen írjuk be azt az email-címet vagy telefonszámot, amellyel regisztráltunk a Messenger-be.
Jelszó: A Messenger fiókhoz társított jelszót adjuk meg.

3. lépés: Belépés

Nem maradt más hátra, mint megnyomni a „Bejelentkezés” gombot és ezzel már sikerült is a Messenger belépés.

Mi az a Messenger?

Ennek a fejezetnek a cikk elején lenne a helye, de nem akartuk untatni azokat, akik pontosan tudják, hogy mi az a Messenger és miben különül el a Facebook-tól.

A Messenger egy azonnali üzenetküldő alkalmazás, amelyet a Facebook fejlesztett ki, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy üzeneteket küldjenek, fogadjanak, valamint hang- és videohívásokat kezdeményezzenek más felhasználókkal ország- és világszerte.

A Messenger alkalmazás önállóan is működik, de integrálva van a Facebook alkalmazásba is, így a felhasználók könnyedén elérhetik a Messenger funkcióit a Facebookon keresztül is.

A Messenger számos funkcióval rendelkezik, amelyek segítik a felhasználókat a kommunikációban. Ezek közé tartozik az azonnali üzenetküldés, csoportok létrehozása, hang- és videohívások, fájlok és képek megosztása, valamint a hely megosztása is.

A Messenger alkalmazás elérhető iOS, Android, és Windows operációs rendszerekre, valamint webböngészőkben is. A felhasználók ingyenesen használhatják az alkalmazást, de adatforgalmat generál, amelyért a mobilszolgáltatók vagy az internet-szolgáltatók díjat számíthatnak fel, azaz a használatához mobilinternet, WiFi vagy egyéb internethozzáférés szükséges.

A Messenger alkalmazás népszerűsége folyamatosan nő, és napjainkban közel 1 milliárd aktív felhasználója van világszerte. A Messenger nem csak a személyes kommunikáció eszköze, hanem egyre gyakrabban használják üzleti célokra is, például ügyfél-szolgálat vagy marketing céljából.

Végszó

Átvettünk mindent, amely szükséges lehet a Messenger belépéshez Facebook fiók nélkül. Remélem mindenki sikerrel jár.

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg másokkal is!

Következő cikk

Messenger bejelentkezés Facebook nélkül

A cikkből megtudhatjátok, hogy hogy működik a Messenger bejelentkezés Facebook nélkül.
Messenger belépés, bejelentkezés Facebook nélkül cikk nyitóképe, borítóképe