Freemail belépés – Freemail fiókba való bejelentkezés

Tudásmánia

Ebben a cikkben bemutatjuk azt, hogy hogyan jelentkezhetsz be a Freemail fiókodba.

Freemail belépés – Freemail fiókba való bejelentkezés

Ebben a cikkben bemutatjuk azt, hogy hogyan jelentkezhetsz be a Freemail fiókodba.

Freemail bejelentkezés böngészőből

Alább olvashattok egy útmutatót, amely segít bejelentkezni a Freemail fiókotokba böngészőből.

1. lépés: Weboldal felkeresése

Mindenekelőtt fel kell keresnünk a Freemail hivatalos weboldalát, amelyet a freemail.hu URL címen értek el. Ha elsőnek látogatjuk meg az oldalt, akkor felugrik egy süti/cookie értesítő, ezt fogadjuk el vagy szabjuk személyre, ahogy nekünk jól esik. Ha ez megvan, akkor egyből a bejelentkezési felületen találjuk magunkat, azaz ugorhatunk a második lépésre.

2. lépés: Bejelentkezési adatok kitöltése

A második lépés során ki kell töltenünk a kötelezően megadandó adatokat, mint a felhasználónevet és a jelszót.

Freemail belépés, Freemail bejelentkezés című cikk első ábrája

A felső rubrikába írjuk be a felhasználónevünket, amellyel regisztráltunk a Freemailre, az alsóba pedig azt a jelszót, amelyet szintén a regisztráció során adtunk meg.

3. lépés: Belépés, bejelentkezve maradás, ÁSZF

Ha szeretnénk, hogy a Freemail bizonyos idő eltelte után ne jelentkeztessen ki minket, azaz, hogy következő alkalommal ne kelljen újból bejelentkeznünk a Freemailre, akkor jelöljük be a „Bejelentkezve maradok” gombot.

Ezután egyes esetekben szükség van az adatvédelmi és általános szerződési feltételek elfogadására. Ezen jogosultságok elfogadásához be kell pipálnunk a hozzájuk tartozó jelölőnégyzeteket, majd megnyomnunk a „Tovább a Freemailre” gombot.

Ha mindent elvégeztünk, akkor a Freemail levelezőrendszerében találjuk magunkat, ahol már olvashatjuk is a beérkező leveleinket, vagy kiküldhetünk sajátot is.

Freemail bejelentkezés mobilon

Bár megannyi népszerűbb levelezőrendszernek létezik mobilra szánt alkalmazása is, elég csak a Gmail-re vagy a Citromail-re gondolni, azonban Freemail emailrendszernek nincs mobil verziója. Mindezek ellenére nem kell kétségbeesni, hiszen mobilon is elérhetjük a freemail.hu weboldalát. Nincs hozzá másra szükség csak egy böngészőre telefonon (Edge, Chrome, Safari stb).

Ebből kifolyólag a Freemail-be való belépés lépései mobiltelefonon is meg fognak egyezni a korábban leírtakkal, egyedül a weboldal elrendezése fog változni, hiszen kap egy mobil elrendezést, hogy könnyebben használható legyen a Freemail mobilon is. De ezt leszámítva, ugyanazokat az adatokat kell kitölteni, illetve ugyanazokat a gombokat kell megnyomni ahhoz, hogy be tudjunk jelentkezni mobiltelefonon a Freemailre.

Freemail bejelentkezés Facebookkal

Sok embert foglalkoztat a kérdés, hogy hogyan lehetséges bejelentkezni a Freemailre Facebook fiók segítségével, de sajnos azt az elkeserítő választ kell adnunk, hogy sehogy. Sokak kárára a Freemail nem támogatja a külső platformok segítségével való regisztrációt vagy bejelentkezést, így sem Google fiókkal, sem Facebook profillal nem lehetséges a Freemailre való bejelentkezés.

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg másokkal is!

Következő cikk

1 uncia arany hány gramm?

Ebben a cikkben azt a kérdést válaszoljuk meg, hogy 1 uncia (angolul: ounce, oz) arany hány gramm.
Tudásmánia borítókép