Scribd előfizetés lemondása – Hogyan kell a Scribd előfizetést lemondani?

Tudásmánia

Ebben az útmutatóban elmagyarázzuk azt, hogy hogyan kell a Scribd előfizetést lemondani, így ha nektek is gondot okozna a lemondás vagy az angol nyelv, akkor olvassatok tovább.

Scribd témában írt cikkekhez szánt borítókép

Scribd előfizetés lemondása – Hogyan kell a Scribd előfizetést lemondani?

Ebben az útmutatóban elmagyarázzuk azt, hogy hogyan kell a Scribd előfizetést lemondani, így ha nektek is gondot okozna a lemondás vagy az angol nyelv, akkor olvassatok tovább.

Scribd lemondása

Ahhoz, hogy le tudd mondani a Scribd előfizetésed, elsőnek meg kell határoznod, hogy milyen módon fizettél elő rá. Az előfizetés több módon is történhet, többek között:

 • PayPal
 • Google Play Áruház
 • iTunes/App Store
 • Google Pay
 • Apple Pay
 • közvetlenül bankkártyával/hitelkártyával

Az előfizetés módjától függően eltérhet a lemondás menete, ezeket fogjuk most sorba venni.

Scribd lemondása PayPal, bankkártya, hitelkártya, Google Play Áruház, Google Pay vagy Apple Pay segítségével történő előfizetés esetén

Ha a fizetési metódusod ezek valamelyikével történt, akkor az alábbi leírást kell követned a Scribd előfizetés lemondásához.

 • PayPal
 • bankkártya
 • hitelkártya
 • Google Play Áruház
 • Google Pay
 • Apple Pay

1. lépés: Bejelentkezés.

Először keressük fel a Scribd hivatalos weboldalát (scribd.com), majd kattintsunk a jobb felső sarokban található „Sign In” (Bejelentkezés) gombra, ahol lehetőségünk lesz bejelentkezni Facebookkal, Google-lel, vagy email címmel. Válasszuk azt a módszert, amelyikkel regisztráltunk, majd vigyük végig a bejelentkezés folyamatát.

2. lépés: Beállítások.

Ha sikerült bejelentkezni, akkor kattintsunk a jobb felső sarokban található profil ikonra, majd válasszuk a „Your account” menüpontot.

A megnyíló oldalon görgessünk le a lap aljára, majd a „Payment Details” (egyeseknek „Membership & Payment Detail” néven található meg) részen kattintsunk az „End My Membership” (néhányaknak „Cancel Membership”) gombra.

Ha megindítottuk az előfizetés lemondását, akkor pár kérdést fel tehet nekünk a Scribd, hogy biztosan szeretnénk-e lemondani az előfizetésünket, mindig nyomjunk a továbbra.

Ha a törlés sikeres volt, akkor egy zöld ablak jelenik meg, melyben ez a szöveg olvasható: „Succesfully cancelled your membership. This may take a few seconds to take effect.”, illetve egy megerősítő emailt is kapunk a lemondás sikerességéről.

Előfizetés megszűntetése, lemondása iTunes, App Store segítségével

A Scribd előfizetésedet megszűntetheted, lemondhatod akár az Apple iTunes vagy App Store alkalmazásából is. Ennek a lépéseit olvashatod alább.

1. lépés: Beállítások.

Először természetesen vegyük kézhez Apple készülékünket, majd navigáljunk el a beállításokba („Settings”), majd görgessünk le az iTunes és App Store pontig, majd kattintsunk rá.

Fent látható lesz az Apple ID szöveg, amelyre rá kell kattintanunk, a felugró ablakba válasszuk ki a „View Apple ID” szöveget, illetve, ha kéri a rendszer, akkor adjuk meg a jelszavunkat.

Több menüpontot fogunk látni, válasszuk ki közülük a „Subscriptions”-t, majd kattintsunk a „Scribd”-re. Pár általános adat után látni fogunk egy piros színnel írt „Cancel subscription” szöveget, kattintsunk rá, majd a felugró ablakba erősítsük meg („Confirm”), hogy le szeretnénk mondani a Scribd előfizetésünket.

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg másokkal is!

Következő cikk

Scribd vélemények

Ha véleményekre volna szükséged a Scribd kapcsán, hogy eltudd dönteni, hogy megéri-e előfizetni vagy használni a Scribd alkalmazást, akkor ezek a Scribd vélemények biztosan hasznodra lesznek.
Scribd témában írt cikkekhez szánt borítókép