Töröltél egy üzenetet, amelyet utólag megbántál és most szeretnéd a Facebook üzenetet visszaállítani a telefonodon? Lehetséges egyáltalán a törölt Facebook üzenetek visszaállítása telefonon? Ebben a cikkben ennek járunk utána.

Facebook borítóképe

Törölt Facebook üzenetek visszaállítása telefonon

Töröltél egy üzenetet, amelyet utólag megbántál és most szeretnéd a Facebook üzenetet visszaállítani a telefonodon? Lehetséges egyáltalán a törölt Facebook üzenetek visszaállítása telefonon? Ebben a cikkben ennek járunk utána.Lehetséges a törölt Facebook üzenetek visszaállítása telefonon?

Kezdjük azzal, hogy ez alatt a kérdés alatt több dolgot is érthetünk. Tisztázzuk a lehetséges változatokat.

1. lehetőség: Egy beszélgetésben lévő üzenetet töröltél. (Nem az egész beszélgetést.)
2. lehetőség: Az egész beszélgetést törölted.
3. lehetőség: Nem törölted a beszélgetést, sem a Facebook üzenetet, viszont a beszélgetést archiváltad.

Alább mind a három lehetőséget végignézzük. Ugorj oda, amelyik eshetőségre a választ keresed.Egy beszélgetésben lévő üzenetet töröltem, nem az egész beszélgetést

Ha nem az egész Facebook beszélgetést törölted, hanem csak egyetlen egy üzenetet a beszélgetésen belül, akkor két lehetőség közül választhattál.

Ha az üzenet nem túl régi, akkor törölhetted úgy, hogy:
-csak magadnak,
-és úgy, hogy mindenkinek.

(Régebbi üzeneteket csak úgy tudsz törölni, hogy a saját beszélgetésedből törlöd, a partneredéből nem. Így az ő beszélgetésében az üzenet ugyanúgy megmarad.)

Ha csak magadnak törölted, akkor szerencséd van, a barátod telefonjában az üzenet még meglesz. Más módja sajnos nincs az üzenet visszaállítására. Azaz nélküle nem tudod visszaállítani a Facebook üzenetet a telefonodra.

Ha mindkettőtöknek törölted, akkor sajnos nincs lehetőség az üzenet visszaállítására.Az egész beszélgetést töröltem

Ha az egész Facebook beszélgetést törölted az adott személlyel, akkor sajnos nincs rá lehetőség, hogy visszaállítsd az üzeneteket a telefonodra. Viszont attól, hogy te törölted a beszélgetést, a másik félnek ugyanúgy megmarad minden üzenet. Így az egyetlen lehetőség, hogy megtekinthesd az üzeneteket, az az, hogy felkeresed azt az adott személyt, akivel a folytatott beszélgetést törölted.Nem töröltem a beszélgetést, sem a Facebook üzeneteket, viszont a beszélgetést archiváltam

Ez a legszerencsésebb helyzet, itt nincs szükség külsős fél bevonására, ahhoz hogy visszaállítsuk az archivált Facebook üzeneteket a telefonunkra.

Ha egy konkrét archivált beszélgetést szeretnél visszaállítani, akkor a Facebook keresőjében csak keress rá az adott személyre, nyisd meg a beszélgetést és az archivált üzenetek automatikusan megjelennek, mint egy rendes beszélgetésben.

Ha az összes archivált üzenetet szeretnéd megtekinteni, akkor nyisd meg a Facebookot, a bal felső sarokban kattints a fogaskerék ikonra, majd nyomd meg az “Elrejtett chatek” pontot.Meg tudom nézni a törölt Facebook üzeneteket a saját fiókomból?

Sajnos a törölt Facebook üzenetek megtekintésére nincs lehetőség a saját fiókodból. Az egyetlen lehetséges mód, ha a beszélgető partnered fiókjából nézed az üzeneteket.Külsős programokkal sem állíthatók vissza a törölt Facebook üzenetek?

Internetes fórumokon is gyakran felmerül ez a kérdés, viszont a válasz egyértelműen az, hogy sajnos nem, az ilyen programok egyáltalán nem megbízhatóak és a telepítésük óriási biztonsági kockázatot rejtenek magukban. Így mindenkit nyomatékosan megkérünk, hogy ne használjon ilyen programokat, mert könnyen elveszítheti az egész Facebook fiókját.Összegzés

Ha a Facebook üzeneteket töröltük a telefonunkról, akkor a saját fiókunkból nincs lehetőségünk visszaállítani azt, viszont a beszélgető partnerünk fiókjában azt továbbra is megtekinthetjük. Ha a Facebook üzeneteket csak archiváltuk, akkor viszont az üzeneteket könnyedén visszaállíthatjuk a telefonunkra.
Szóval a cikk elején feltett kérdést megválaszoltuk: nem lehetséges a törölt Facebook üzenetek visszaállítása telefonon.Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Következő cikk

Lehetséges rögtön menstruáció után teherbe esni?

Lehetséges közvetlenül a menstruáció után teherbe esni? Ennek a kérdésnek járunk utána a cikkben.
Lehetséges menstruáció előtt, alatt, közben, után teherbe esni cikk nyitóképe