Törölt Facebook üzenetek visszaállítása telefonon

Tudásmánia

Töröltél egy üzenetet, amelyet utólag megbántál és most szeretnéd a Facebook üzenetet visszaállítani a telefonodon? Lehetséges egyáltalán a törölt Facebook üzenetek visszaállítása telefonon? Ebben a cikkben ennek járunk utána.

Facebook borítóképe

Törölt Facebook üzenetek visszaállítása telefonon

Töröltél egy üzenetet, amelyet utólag megbántál és most szeretnéd a Facebook üzenetet visszaállítani a telefonodon? Lehetséges egyáltalán a törölt Facebook üzenetek visszaállítása telefonon? Ebben a cikkben ennek járunk utána.

Lehetséges a törölt Facebook üzenetek visszaállítása telefonon?

Kezdjük azzal, hogy ez alatt a kérdés alatt több dolgot is érthetünk. Tisztázzuk a lehetséges változatokat.

1. lehetőség: Egy beszélgetésben lévő üzenetet töröltél. (Nem az egész beszélgetést.)
2. lehetőség: Az egész beszélgetést törölted.
3. lehetőség: Nem törölted a beszélgetést, sem a Facebook üzenetet, viszont a beszélgetést archiváltad.

Alább mind a három lehetőséget végignézzük. Ugorj oda, amelyik eshetőségre a választ keresed.

Egy beszélgetésben lévő üzenetet töröltem, nem az egész beszélgetést

Ha nem az egész Facebook beszélgetést törölted, hanem csak egyetlen egy üzenetet a beszélgetésen belül, akkor két lehetőség közül választhattál.

Ha az üzenet nem túl régi, akkor törölhetted úgy, hogy:
-csak magadnak,
-és úgy, hogy mindenkinek.


(Régebbi üzeneteket csak úgy tudsz törölni, hogy a saját beszélgetésedből törlöd, a partneredéből nem. Így az ő beszélgetésében az üzenet ugyanúgy megmarad.)

Ha csak magadnak törölted, akkor szerencséd van, a barátod telefonjában az üzenet még meglesz. Más módja sajnos nincs az üzenet visszaállítására. Azaz nélküle nem tudod visszaállítani a Facebook üzenetet a telefonodra.

Ha mindkettőtöknek törölted, akkor sajnos nincs lehetőség az üzenet visszaállítására.

Az egész beszélgetést töröltem

Ha az egész Facebook beszélgetést törölted az adott személlyel, akkor sajnos nincs rá lehetőség, hogy visszaállítsd az üzeneteket a telefonodra. Viszont attól, hogy te törölted a beszélgetést, a másik félnek ugyanúgy megmarad minden üzenet. Így az egyetlen lehetőség, hogy megtekinthesd az üzeneteket, az az, hogy felkeresed azt az adott személyt, akivel a folytatott beszélgetést törölted.

Nem töröltem a beszélgetést, sem a Facebook üzeneteket, viszont a beszélgetést archiváltam

Ez a legszerencsésebb helyzet, itt nincs szükség külsős fél bevonására, ahhoz hogy visszaállítsuk az archivált Facebook üzeneteket a telefonunkra.

Ha egy konkrét archivált beszélgetést szeretnél visszaállítani, akkor a Facebook keresőjében csak keress rá az adott személyre, nyisd meg a beszélgetést és az archivált üzenetek automatikusan megjelennek, mint egy rendes beszélgetésben.

Ha az összes archivált üzenetet szeretnéd megtekinteni, akkor nyisd meg a Facebookot, a bal felső sarokban kattints a fogaskerék ikonra, majd nyomd meg az „Elrejtett chatek” pontot.

Meg tudom nézni a törölt Facebook üzeneteket a saját fiókomból?

Sajnos a törölt Facebook üzenetek megtekintésére nincs lehetőség a saját fiókodból. Az egyetlen lehetséges mód, ha a beszélgető partnered fiókjából nézed az üzeneteket.

Külsős programokkal sem állíthatók vissza a törölt Facebook üzenetek?

Internetes fórumokon is gyakran felmerül ez a kérdés, viszont a válasz egyértelműen az, hogy sajnos nem, az ilyen programok egyáltalán nem megbízhatóak és a telepítésük óriási biztonsági kockázatot rejtenek magukban. Így mindenkit nyomatékosan megkérünk, hogy ne használjon ilyen programokat, mert könnyen elveszítheti az egész Facebook fiókját.

Összegzés

Ha a Facebook üzeneteket töröltük a telefonunkról, akkor a saját fiókunkból nincs lehetőségünk visszaállítani azt, viszont a beszélgető partnerünk fiókjában azt továbbra is megtekinthetjük. Ha a Facebook üzeneteket csak archiváltuk, akkor viszont az üzeneteket könnyedén visszaállíthatjuk a telefonunkra.
Szóval a cikk elején feltett kérdést megválaszoltuk: nem lehetséges a törölt Facebook üzenetek visszaállítása telefonon.

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg másokkal is!

Következő cikk

Lehetséges rögtön menstruáció után teherbe esni?

Lehetséges közvetlenül a menstruáció után teherbe esni? Ennek a kérdésnek járunk utána a cikkben.
Lehetséges menstruáció előtt, alatt, közben, után teherbe esni cikk nyitóképe

Ezeket olvastad már?