Lehetséges közvetlenül a menstruáció után teherbe esni? Ennek a kérdésnek járunk utána a cikkben.

Lehetséges menstruáció alatt, közben, után teherbe esni cikk nyitóképe

Lehetséges rögtön menstruáció után teherbe esni?


Lehetséges közvetlenül a menstruáció után teherbe esni? Nagyon sokan úgy vélekednek, hogy nem lehetséges, de a valóság ettől eltér.

A realitás viszont az, hogy gyakorlatilag bármikor teherbe lehet esni. Ha van szex, akkor a terhesség lehetséges, függetlenül attól, hogy menstruáció előtt, alatt vagy után vagy.

Egy ciklus alatt vannak olyan időszakok, amikor a nők termékenyebbek és vannak olyanok, amikor kevésbé. Viszont, amikor kevésbé termékenyek, akkor is teherbe eshetnek szexuális érintkezés közben. Azaz menstruáció alatt sem kizárt a teherbeesés lehetősége, csak az esélye kisebb. De nem nulla.
Ebből adódik, hogy közvetlenül a menstruáció után (akár 1 nappal is) már lehetséges a teherbeesés.

Bármikor történhet spontán peteérés, akár menstruáció alatt is. Ebből kifolyólag egy nő az egész ciklusa alatt bármikor teherbe eshet. A cikk címében feltett kérdésre a válasz az, hogy menstruáció után rögtön teherbe lehet esni.Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg másokkal is!

One thought on “

  1. Helló szeretnék érdeklődni.
    1.jen menstrualtam az volt az első nap és 8.an múlt el, rá másnapra szeretkeztunk a barátommal és nem védekeztünk. Mennyi az esélye a teherbe esésnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Next Post

Lehetséges menstruáció előtt teherbe esni?

Lehetséges közvetlenül a menstruáció előtt teherbe esni? Nagyon sokan úgy vélekednek, hogy nem lehetséges. Ennek a kérdésnek járunk utána a cikkben.
Lehetséges menstruáció előtt, alatt, közben, után teherbe esni cikk nyitóképe