Lehetséges menstruáció előtt teherbe esni?

Tudásmánia

Lehetséges közvetlenül a menstruáció előtt teherbe esni? Nagyon sokan úgy vélekednek, hogy nem lehetséges. Ennek a kérdésnek járunk utána a cikkben.

Lehetséges menstruáció előtt, alatt, közben, után teherbe esni cikk nyitóképe

Lehetséges menstruáció előtt teherbe esni?

Lehetséges közvetlenül a menstruáció előtt teherbe esni? Nagyon sokan úgy vélekednek, hogy nem lehetséges, de a valóság ettől eltér.

A realitás viszont az, hogy gyakorlatilag bármikor teherbe lehet esni. Ha van szex, akkor a terhesség lehetséges, függetlenül attól, hogy menstruáció előtt, alatt vagy után vagy.

Egy ciklus alatt vannak olyan időszakok, amikor a nők termékenyebbek és vannak olyanok, amikor kevésbé. Viszont, amikor kevésbé termékenyek, akkor is teherbe eshetnek szexuális kapcsolat alatt. Azaz menstruáció alatt sem kizárt a teherbeesés lehetősége, csak az esélye kisebb. De nem nulla.
Ebből adódik, hogy közvetlenül a menstruáció előtt (akár 1 nappal is) már lehetséges a teherbeesés.

Bármikor történhet spontán peteérés, akár menstruáció alatt is. Ebből kifolyólag egy nő az egész ciklusa alatt bármikor teherbe eshet. A cikk címében feltett kérdésre a válasz az, hogy lehetséges menstruáció előtt teherbe esni.

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg másokkal is!

Következő cikk

Lehetséges menstruáció alatt teherbe esni?

Lehetséges közvetlenül a menstruáció alatt teherbe esni? Nagyon sokan úgy vélekednek, hogy nem lehetséges. Ezt a kérdést válaszoljuk meg a cikkben.
Lehetséges menstruáció előtt, alatt, közben, után teherbe esni cikk nyitóképe