Ebben a cikkben útmutatást adunk arra vonatkozólag, hogy hogyan kell végleg törölni a Facebook fiókod, azaz profilod. Illetve ismertetést adunk arról, hogy lehetséges-e egyáltalán végérvényesen törölni magunkat a Facebook-ról.

Facebook fiók, profil végleges törlése cikk nyitóképe

[Facebook törlése] Így töröld a Facebook fiókod, profilod végleg

Ebben a cikkben útmutatást adunk arra vonatkozólag, hogy hogyan kell végleg törölni a Facebook fiókod, azaz profilod. Illetve ismertetést adunk arról, hogy lehetséges-e egyáltalán végérvényesen törölni magunkat a Facebook-ról.



Mit törlődik a Facebook fiókom, profilom törlésével?

De mielőtt belekezdenénk tisztázzuk, hogy mi történik, ha végleg törlőd a Facebook-fiókod:

-A fiókod nem fogod tudni újraaktiválni, azaz a döntés visszavonhatatlan.
-Minden általad feltöltött adat, beszélgetés végérvényesen elvész.
-A későbbiekben nem leszel képes belépni olyan alkalmazásokba, amelyekbe a Facebook profiloddal regisztráltál.



Hogyan tudom végleg törölni a Facebook profilom, fiókom számítógépen?

1. lépés: Kattints a jobb felső sarokban lévő fejjel lefelé álló háromszögre.
2. lépés: Nyomd meg a “Beállítások” menüpontot.
3. lépés: Majd kattints a “Facebook-adataid” pontra a bal oldalon található sávban.
4. lépés: Ezután nyomd meg a “Felfüggesztés és törlés” gombot.
5. lépés: Itt válaszd a “Fiók törlése” pontot.
6. lépés: Nyomd meg a “Tovább a fiók törléséhez” gombot.
7. lépés: Add meg a Facebook profilodhoz tartozó jelszót, majd nyomd meg a “Folytatás” gombot.
8. lépés: Végül kattints a “Fiók törlése” lehetőségre.



Hogyan tudom végleg törölni a Facebook profilom, fiókom telefonon?

1. lépés: Kattints a jobb felső sarokban lévő fejjel lefelé álló háromszögre.
2. lépés: Nyomd meg a “Beállítások és adatvédelem” menüpontot.
3. lépés: Itt válaszd ki a “Beállítások” menüpontot.
4. lépés: Majd kattints a “Facebook-adataid” pontra a bal oldalon található sávban.
5. lépés: Ezután nyomd meg a “Felfüggesztés és törlés” gombot.
6. lépés: Itt válaszd a “Fiók végleges törlése” pontot.
7. lépés: Nyomd meg a “Tovább a fiók törléséhez” gombot.
8. lépés: Nyomd meg a “Fiók törlése” gombot.
9. lépés: Add meg a Facebook profilodhoz tartozó jelszót, majd nyomd meg a “Folytatás” gombot.
10. lépés: Végül kattints a “Folytatás” lehetőségre.



Visszavonható a Facebook fiók, profil törlése?

IGEN, de csak 30 napig. Ha 30 napon belül nem vonod vissza a fiók törlési kérelmet, akkor az összes fent említett adat véglegesen törlődik a Facebook-ról



Hogyan szakítható meg a Facebook-fiók, profil törlése?

1. lépés: A fiók törlésétől számított 30 napon belül jelentkezz be a “törölt” Facebook profilodba.
2. lépés: Nyomd meg a “Törlés megszakítása” gombot.



Mennyi ideig tart a profilomhoz tartozó adatok törlése a Facebook-ról?

Az összes adat törlése akár 90 napot is igénybe vehet, viszont az általad közzétett adatok nem elérhetőek a Facebook felhasználói számára MÁR a törlési folyamat ideje alatt sem.

A Facebook külön kiemeli, hogy az adataid akár a 90 nap leteltével is megmaradhatnak a szervereiken különböző biztonsági mentések formájában, továbbá az esetleges jogi ügyek eshetőségére is. Ezekről a Facebook adatkezelési szabályzatában olvashatsz.



Végszó

A cikk végére mindenki számára tisztává vált, hogy hogyan törölhetjük (látszólag) magunkat a Facebook-ról és az is, hogy valójában a Facebook (valószínűleg) örökre megtartja az adatainkat.



Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Next Post

[Facebook bejelentkezés nélkül] - Hogyan használhatom a Facebook-ot bejelentkezés nélkül?

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy hogyan használhatod a Facebook-ot bejelentkezés nélkül.
Facebook borítóképe