Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy hogyan használhatod a Facebook-ot bejelentkezés nélkül.

Facebook borítóképe

[Facebook bejelentkezés nélkül] – Hogyan használhatom a Facebook-ot bejelentkezés nélkül?


Próbáltad már használni a Facebook-ot bejelentkezés nélkül, de nem jártál sikerrel? Úgy gondolod, hogy nem is lehetséges bejelentkezés nélkül a Facebook használata? Részben igazad van, részben pedig tévedsz.Szóval akkor most lehet használni bejelentkezés nélkül a Facebook-ot vagy sem?

A válasz az, hogy egyes funkcióit lehet használni, egyes funkciót viszont nem lehet használni bejelentkezés nélkül.A Facebook mely funkcióit lehet használni bejelentkezés nélkül?

A teljesség igénye nélkül ezeket tekintheted meg a Facebookon belépés, bejelentkezés nélkül:

-a Facebook-on jelenlévő embereket,
-a nyilvános csoportokat,
-az oldalakat,
-a helyeket,
-a játékokat,
-a Marketplace-t,
-a nyilvános videókat.Hogyan tudom használni a Facebook-ot bejelentkezés nélkül?

1. módszer:

Először is keresd fel a “www.facebook.com” weboldat, majd bejelentkezés nélkül görgess le az aljára. Az alsó sávban apró betűkkel látni fogsz egy felsorolást. Ott válaszd ki a neked kellő menüpontot. Például az embereket, vagy a csoportokat. Ha felugrik egy ablak, hogy igazold, hogy nem vagy robot, akkor töltsd ki és már is megtekintheted az általad érdekelt információt.


2. módszer:

Nyissuk meg a “www.google.com” weboldalt, majd a keresőbe írjuk azt amit szeretnénk megtalálni, majd írjuk utána, hogy: ” site:facebook.com”. Például, ha szeretnénk cuki kiscicás tartalmakat nézegetni a Facebook-on, de nem szeretnénk bejelentkezni, akkor írjuk be a Google keresőbe, hogy: “kiscica site:facebook.com”. Így a kereső a “site:” kifejezés után lévő weboldalon fogja keresni a “site:” szó előtt található tartalmat. Jelen esetben a kiscicákat fogja keresni a Facebook-on.Végszó

Mostanra mindenki számára teljesen egyértelmű a Facebook használata bejelentkezés nélkül, azonban nem bejelentkezett állapotban a rendelkezésünkre álló információk korlátozottak, így mindenképpen érdemes beregisztrálnunk a Facebook-ra, ha szeretnénk minél részletesebb adatokat látni.Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Következő cikk

[Facebook belépés nélkül] - Hogyan használhatom a Facebook-ot belépés nélkül?

Ebből a cikkből megtudhatod, hogy hogyan használhatod belépés nélkül a Facebookot.
Facebook borítóképe