Ebből a cikkből megtudhatod, hogy hogyan használhatod belépés nélkül a Facebookot.

Facebook borítóképe

[Facebook belépés nélkül] – Hogyan használhatom a Facebook-ot belépés nélkül?


Próbáltad már használni a Facebook-ot belépés nélkül, de nem jártál sikerrel? Úgy gondolod, hogy nem is lehetséges belépés nélkül a Facebook használata? Részben igazad van, részben pedig tévedsz.Szóval akkor most lehet használni belépés nélkül a Facebook-ot vagy sem?

A válasz az, hogy egyes funkcióit lehet használni, egyes funkciót viszont nem lehet használni belépés nélkül.A Facebook mely funkcióit lehet használni belépés nélkül?

A teljesség igénye nélkül ezeket tekintheted meg a Facebookon belépés, belépés nélkül:

-a Facebook-on jelenlévő embereket,
-a nyilvános csoportokat,
-az oldalakat,
-a helyeket,
-a játékokat,
-a Marketplace-t,
-a nyilvános videókat.Hogyan tudom használni a Facebook-ot belépés nélkül?

1. módszer:

Először is keresd fel a “www.facebook.com” weboldat, majd belépés nélkül görgess le az aljára. Az alsó sávban apró betűkkel látni fogsz egy felsorolást. Ott válaszd ki a neked kellő menüpontot. Például az embereket, vagy a csoportokat. Ha felugrik egy ablak, hogy igazold, hogy nem vagy robot, akkor töltsd ki és már is megtekintheted az általad érdekelt információt.


2. módszer:

Nyissuk meg a “www.google.com” weboldalt, majd a keresőbe írjuk azt amit szeretnénk megtalálni, majd írjuk utána, hogy: ” site:facebook.com”. Például, ha szeretnénk cuki kiscicás tartalmakat nézegetni a Facebook-on, de nem szeretnénk belépni, akkor írjuk be a Google keresőbe, hogy: “kiscica site:facebook.com”. Így a kereső a “site:” kifejezés után lévő weboldalon fogja keresni a “site:” szó előtt található tartalmat. Jelen esetben a kiscicákat fogja keresni a Facebook-on.Végszó

Mostanra mindenki számára teljesen egyértelmű a Facebook használata belépés nélkül, azonban nem belépett állapotban a rendelkezésünkre álló információk korlátozottak, így mindenképpen érdemes beregisztrálnunk a Facebook-ra, ha szeretnénk minél részletesebb adatokat látni.Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Következő cikk

Messenger beszélgetések mentése

Szeretnéd elmenteni a Messenger beszélgetéseid, hogy megmaradjon a későbbiekben is? De nem találsz rá megoldást? Ebben a cikkben ismertetjük a Messenger beszélgetések mentésének lépéseit.
Messenger üzenetek, beszélgetések mentése, elmentése című cikkek nyítóképe