WhatsApp vélemények, értékelések

Tudásmánia

Ebben a cikkben összegyűjtöttünk egy csomó WhatsApp véleményt és értékelést, hogy reális képet kaphass a csevegőalkalmazás élményeiről.

WhatsApp vélemények, értékelések

Ha túl sokat hallottál már a WhatsApp-ról, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e egy esélyt adni neki, akkor olvasd végig ezt a cikket, hiszen összeszedtünk különböző értékeléseket, illetve véleményeket, hogy reális képet kaphass a WhatsApp csevegőalkalmazásról.

WhatsApp értékelések

  • Play Áruház: 4,2 csillag az 5 csillagból (~129 millió értékelés alapján)
  • App Store: 4,7 csillag az 5-ből (~40 ezer értékelés alapján)
  • Capterra: 4,7 csillag az 5-ből (több, mint 11.500 értékelés alapján)
  • CNET: 8,3 pont a 10-ből

Láthatjuk, hogy a WhatsApp mindenhol nagyon jó értékeléseket kapott. Az Android-os változata 4,2 csillagra áll a Play Áruházban, 129 millió értékelés alapján. Az Apple telefonokra szánt verzió még ennél is jobb értékeléseket kapott a felhasználóktól, hiszen 4,7 csillagot ért el 40 ezer értékelés alapján.

A Capterra egy internetes weboldal, ahol a felhasználók leírhatják a véleményüket egy alkalmazásról és értékelhetik azt. Ezen a weboldalon is 4,7-re értékelték a WhatsApp-ot.

A CNET azért kakukktojás a listán, hiszen itt nem a felhasználók értékelhetik az alkalmazást, hanem egy erre kijelölt szakember tette meg azt. Ő is elégedett az alkalmazással, hiszen 8.3 pontra értékelte a WhatsApp-ot a maximális 10-ből.

WhatsApp vélemények

Most, hogy megvizsgáltuk a WhatsApp különböző platformokon elért eredményeit, nézzünk meg pár felhasználói véleményt. Természetesen tiszteletben tartjuk a személyiségi jogokat, így a véleményírók nevét cenzúrázzuk.

Egy éjszaka alatt minimum 10%-ot merít a telefonomon. Érdekes…

Névtelen Android felhasználó

Imádom ezt az alkalmazást, csak egy kicsit hangos. Ezalatt arra gondolok, amikor fényképezek vagy elküldök egy üzenetet. Túl hangosak az ezekhez tartozó hangok. Ezt leszámítva kiváló alkalmazás.

Névtelen Apple felhasználó

Nagyon egyszerű, viszonylag kevés funkciót tud, de mégis rendkívül népszerű az emberek körében, melyet leginkább egyszerűségének köszönhet.

Névtelen Capterra felhasználó

Király alkalmazás, csak kár, hogy számítógépen csak úgy lehet használni, ha a közelben van a telefonom is.

Névtelen Android felhasználó

Nagyon jó és stabil alkalmazás. Imádom. <3

Névtelen Apple felhasználó

A véleményekkel kapcsolatban annyit megjegyeznék, hogy egy internetes alkalmazás esetén hatványozottan igaz a ,,hangos kisebbség” mondás. Hiszen gondoljunk bele, amíg valami megfelelően működik, addig általában eszünkbe sem jut értékelni. Viszont, ha valami hibát észlelünk, akkor gyakran úgy próbálunk törleszteni a készítők felé, hogy írunk egy negatív kritikát az alkalmazásukról. Ezért lehet az, hogy látszólag több a negatív kritika, de ezektől egyáltalán nem kell megijedni, minden negatív élményre jut minimum 1 (ha nem több) elégedett ügyfél, aki csendben van.

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg másokkal is!

Következő cikk

[Zoom regisztráció] Zoom regisztráció lépései magyarul

Ebben a cikkben bemutatjuk lépésről-lépésre, hogy hogyan tudsz regisztrálni a Zoom alkalmazásba, képekkel, leírásokkal segítünk a Zoom fiók létrehozásában. Lentebb egy magyar nyelvű Zoom regisztrációs útmutatót olvashattok.
[Zoom regisztráció] Zoom regisztráció lépései magyarul című cikk borítóképe című cikk egyik képe