[Zoom regisztráció] Zoom regisztráció lépései magyarul

Tudásmánia

Ebben a cikkben bemutatjuk lépésről-lépésre, hogy hogyan tudsz regisztrálni a Zoom alkalmazásba, képekkel, leírásokkal segítünk a Zoom fiók létrehozásában. Lentebb egy magyar nyelvű Zoom regisztrációs útmutatót olvashattok.

[Zoom regisztráció] Zoom regisztráció lépései magyarul

Ebben a cikkben bemutatjuk lépésről-lépésre, hogy hogyan tudsz regisztrálni a Zoom alkalmazásba, képekkel, leírásokkal segítünk a Zoom fiók létrehozásában. Lentebb egy magyar nyelvű Zoom regisztrációs útmutatót olvashattok.

1. lépés: Weboldal felkeresése.

Első lépésként keressük fel a Zoom hivatalos weboldalát, majd kattintsunk a „Sign Up” (vagy „SIGN UP, IT’S FREE”) gombra. Vagy kattintsunk ide, ez egyből a regisztráció kezdetéhez visz.

2. lépés: Születési dátum megadása.

Ha elnavigálunk a fent említett weboldal regisztrációs részére, vagy rákattintunk a fenti linkre, akkor az alábbi fog fogadni minket. Itt meg kell adnunk a születési dátumunkat. Elsőnek a hónapot, majd a napot, majd az évet.

Segítség a hónap megadásához:

 • Jan(uary) – január
 • Feb(ruary) – február
 • Mar(ch) – március
 • Apr(il) – április
 • May – május
 • Jun(e) – június
 • Jul(y) – július
 • Aug(ust) – augusztus
 • Sep(tember) – szeptember
 • Oct(ober) – október
 • Nov(ember) – november
 • Dec(ember) – december
[Zoom regisztráció] Zoom regisztráció lépései magyarul című cikk borítóképe

Ha megadtuk a születési dátumunkat, akkor nyomjunk rá a „Continue” gombra.

3. lépés: Email cím megadása.

Ha előbb megnyomtuk a tovább gombot, akkor ez fog fogadni minket, ahol van egy beviteli mező, ahova az email címünket kell beírni, majd a „Sign Up” gombot.

[Zoom regisztráció] Zoom regisztráció lépései magyarul 1

Vagy válaszhatjuk azt a lehetőséget, hogy a lent látható ikonokkal regisztrálunk a Zoom rendszerébe. Kiválaszthatjuk a Google-t vagy a Facebook-ot, ilyenkor átirányít a kiválasztott oldalra, ahol engedélyeznünk kell, hogy az adott fiókkal regisztráljunk.

4. lépés: Email cím megerősítése.

Ha ráböktünk a regisztráció gombra, akkor a rendszer kiküld egy megerősítő üzenetet az email címünkre. Ehhez nyissuk meg az emailjeinket, majd válasszuk ki a Zoom-tól kapottat.

(Ha a Google fiókunkkal regisztráltunk, akkor a regisztrációkor kiválasztott fiókon kell keresni a megerősítő üzenetet, míg ha Facebook-al regisztráltunk, akkor a Facebook-on használt email címünkön kell keresnünk az aktivációhoz szükséges üzenetet.)

Az aktiváláshoz, megerősítéshez szükséges email így néz ki:

[Zoom regisztráció] Zoom regisztráció lépései magyarul című cikk borítóképe című cikk egyik képe

Kattintsunk az „ACTIVATE ACCOUNT” feliratra.

5. lépés: Adatok megadása.

Ha beaktiváltuk a Zoom fiókunkat, akkor az alábbi kitöltendő űrlap fog fogadni minket:

[Zoom regisztráció] Zoom regisztráció lépései magyarul című cikk borítóképe című cikk egyik képe című cikk ötödik lépése

Az alábbiak szerint töltsük ki:

 • First Name: Keresztnév
 • Last Name: Vezetéknév
 • Password: Jelszó
 • Confirm Password: Jelszó ismétlése
 • Yes/No: Igen/Nem (Arra vonatkozólag, hogy valamilyen intézmény (K-12) nevében jelentkezünk-e. A legtöbbünknek a „No„-t kell választania.)

Ha mindent kitöltöttünk, akkor nyomjuk meg a „Continue” gombot.

6. lépés: Barátok meghívás.

A következő oldalon a „Don’t Zoom Alone” szöveg jelenik meg, mely azt szeretné, ha meghívnánk a barátainkat, kollégáinkat is a Zoom alkalmazásba, de ezt nyugodtan kihagyhatjuk.

Ha szeretnénk valakit meghívni, akkor adjuk meg az email címét, majd pipáljuk ki az „I’m not a robot” jelölőnégyzetet, majd bökjünk rá az „Invite gombra.

Ha senkit sem szeretnénk meghívni, akkor bármiféle adat megadása vagy jelölőnégyzet kipipálása nélkül, nyomjunk rá a „Skip this step” gombra.

7. lépés: Kész.

Tulajdonképpen már végeztünk is a Zoom regisztrációval, de ezen az oldalon még lehetőségünk van egy azonnali meeting, megbeszélés elindítására a „Start Meeting Now” gombbal. Vagy használhatjuk a „Go To My Account” gombot, ami az adatlapunkra visz.

Igazából egyik használata sem szükséges, hiszen már kész vagyunk a Zoom fiók regisztrációjával, az érdemi munkát elvégeztük, így akár ki is léphetünk mindenből és várhatjuk az első értekezletet vagy online órát, amihez csatlakozhatunk.

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg másokkal is!

Következő cikk

Mennyi egy tucat? Hány darabot értünk egy tucat alatt?

Rengeteg helyen előfordulhat a tucat kifejezés, például egy cikkben vagy egy feladatban, tarts velünk, ha nem tudod, hogy mennyit takar a tucat kifejezés.
Hány darab egy tucat, tucat jelentése

Ezeket olvastad már?