Viber vélemények, értékelések

Tudásmánia

Ezen az oldalon összeszedtünk különböző Viber véleményeket, hogy átfogó képet tudjunk adni a Viber felhasználói élményeiről. Megmutatjuk, hogy egyes platformokon milyen értékelést kapott a Viber, illetve több véleményt is megosztunk Önökkel!

Viber vélemények, értékelések

Ezen az oldalon összeszedtünk különböző Viber véleményeket, hogy átfogó képet tudjunk adni a Viber felhasználói élményeiről. Megmutatjuk, hogy egyes platformokon milyen értékelést kapott a Viber, illetve több véleményt is megosztunk Önökkel!

Viber értékelések

A Viber jelen pillanatban (2021-ben) ezeket az értékeléseket érte el a különböző platformokon:

  • App Store: 4,5 csillag az 5 csillagból (80,4 ezer értékelés alapján)
  • Play Áruház: 4,4 csillag az 5 csillagból (14,5 millió értékelés alapján)
  • TrustRadius: 4 csillag az 5-ből (37 felhasználói értékelés alapján)
  • Capterra: 4.3 csillag az 5-ből (1467 értékelés alapján)
  • trScore: 7.7 pont a 10-ből

Azt érdemes tudni ezekről az értékelésekről, hogy a felhasználók szívesebben írnak véleményt, ha negatívan csalódnak egy alkalmazásban, hiszen ilyenkor ez is egy módja a feszültségleadásnak. Gyakran kiírják magukból a dühöt, utána viszont megnyugszanak. Egy folyamatos pozitív élmény közepette az embernek ritkábban jut eszébe, hogy pozitív értékelést adjon egy alkalmazásra.

Ebből következik, hogy ezek az értékelések nagyon jónak számítanak, mindenhol 4 fölötti csillagot kapott az 5-ből. A 7.7 pontot pedig szakmai kritikák alapján zsebelte be, amelyek általában még szigorúbban osztályoznak, mint az átlagos felhasználók.

Így összességében azt mondhatjuk, hogy egy ez egy sokkal jobb alkalmazás a közepesnél, sőt még a jónál is. Nagyon közel áll a tökéleteshez. (Természetesen a tökéletest lehetetlen elérni.)

Viber vélemények

Most pedig szemezzünk mindenfajta vélemény közül. Ígérem, hogy egyaránt fogok pozitív és negatív kritikákat is mutatni. Minden kritikát névtelenül teszünk közzé, hogy ne sértsük meg senkinek sem a személyiségi jogait.

Sajnos csak órákkal később jönnek meg az értesítések! Csak akkor kapom meg az üzeneteket, ha megnyitom az alkalmazást és ez nagyon idegesítő!

Névtelen Android felhasználó

Amikor letöltöttem ezt az alkalmazást rossz érzéseim voltak, mert még sosem próbáltam chat alkalmazást ezelőtt, mert sosem tudtam, hogy hogyan használjam őket. Viszont, amikor letöltöttem ezt, akkor minden rossz érzésem elszállt, nagyon boldog voltam, hogy megtaláltam ezt az alkalmazást. Azóta minden nap használom, remélem sosem kell letörölnöm. 👍😀

Névtelen Apple felhasználó

Kollégák között használjuk, hogy kommunikálni tudjunk az irodán kívül. Továbbá konferencia videóhívásokat is szoktunk végezni rajta. Ezen kívül még fájlokat is szoktunk továbbítani egymás felé. Szerencsére használható számítógépen és telefonon is, így kiváló, ha bent vagyunk az irodában és akkor is, ha el kell mennünk valahova munkaügyben.

Névtelen trustradius.com felhasználó

Összességében szeretem ezt az alkalmazást, de sok jobb alkalmazás van, ami többet tud, mint a Viber. De amikor arra kényszerülök, hogy Viber-t használjak, akkor teszi a dolgát, hasznos kis alkalmazás.

Névtelen Capterra felhasználó

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg másokkal is!

Következő cikk

WhatsApp vélemények, értékelések

Ebben a cikkben összegyűjtöttünk egy csomó WhatsApp véleményt és értékelést, hogy reális képet kaphass a csevegőalkalmazás élményeiről.
Tudásmánia borítókép